餐廳: 牛角Buffet (雅蘭中心)
資訊:

2021-05-13 4715 瀏覽
同朋友一行四人 lunch 去食牛角 buffet 揀左 A5 級既和牛 本人好喜歡食和牛 林住食好 d 一來到 已經覺得唔太對路 d 鹿兒島A5 和牛一上到來 完全未溶好雪 仲係好冰好硬 一食 完全對唔住 A5 和牛個名 以為食緊幾百蚊韓燒 d 牛 好失望 比七百幾 比呢 d 貨我地以前食過牛角 佢未做 buffet 時我覺得唔錯 但一做 buffet 後 連A5 既質素都可以甘差 真係勁失望 如果呢 d牛你話三四百放題我會收貨 但佢既價錢同佢牛既質素完全不成對比
同朋友一行四人 lunch 去食牛角 buffet
揀左 A5 級既和牛