本人近乎唔寫食評,除非特別好或者特別差。。今次呢個雞腿捲真係不得不說有幾差。。外賣服務我唔會要求有幾好,我只係非常為食之人,見到ssp個間好多人話好食 我刻意走去旺角染布房買黎試 雞腿捲 - 皮的確脆,不過無必要燒到甘焦。。裡面雞肉滑但無味,無我想象中正,而我點左蒜蓉味,就係灑左d所謂蒜蓉粉上去,但係我除左食到咸之外 咩都食唔到雞翅包飯 - 描述就講到好正,又話裡面有櫻花蝦,但本身雞翅唔好食,一咬裡面d飯好似食漿糊甘。。。非常難食,我唔知點形容有幾難食,正常雞翅飯裡頭應該係好香雞汁味既飯,佢好似塞左d飯撈茄汁甘。。。霖起就唔想再食。。。。 如果大家想試可以試雞腿捲,不過飯就要三思。。。而同台灣比,香港價錢好貴。。2支就$44。。。不過都好既,今次之後可以同佢say goodbye

雞腿捲(蒜蓉)
雞翅包飯
2015-09-30
10 分鐘 (外賣自取)