2011-08-05 295 瀏覽
今日第一次去試明將見係餓餓地又平就去服務生態度真係差到無朋友 講野大聲串到不得了咁我地係成大班人去 要等係明既但好奇怪我地拎飛係8X號 足足等左成個鐘甚至係佢嗌到100號我地都仲未入得咁 我地就諗:係咪佢地唔夠位呀?一係我地問下可唔可以一張卡枱再自己加D櫈?(事後諗:佢一早無大枱就咪落單叫人等啦!) 之後去問個服務生 佢就串串貢話:依家係無枱又無櫈喎(但明明有一張空卡枱 而且空左一陣) 咁算啦過一陣佢先話:一係分開兩批食囉 咁我地問:ER..近唔..<<<仲未講完個服務生就話:好遠GA WOR!7個人逼住坐4人位 咁仲有2個人無位坐 叫佢拎張櫈 <個服務生就粗聲粗氣話:夠未呀>最後大家逼埋系張枱食!要坐系出面既人拎sushi平心而論,旺角分店既壽司係好過其他名將分店,始終 $49.6你無可能要求有天堂級享受ge..d soshi 都吾錯 $49.6算係甘啦我d朋友就叫左幾碟三文魚壽司佢地話三文魚壽司唔會太腥飯亦唔係好酸但缺點就係三文魚太薄而我呢就最鐘意食八爪魚壽司同饅魚壽司八爪魚壽司d汁都吾錯架,而饅魚壽司就係我首選!d飯有少少奇怪!聽d fr
今日第一次去試明將見係餓餓地又平就去
服務生態度真係差到無朋友
講野大聲串到不得了
咁我地係成大班人去 要等係明既
但好奇怪我地拎飛係8X號

足足等左成個鐘甚至係佢嗌到100號我地都仲未入得咁

(事後諗:佢一早無大枱就咪落單叫人等啦!)
之後去問個服務生
咁算啦
最後大家逼埋系張枱食!
要坐系出面既人拎sushi

平心而論,
旺角分店既壽司係好過其他名將分店,
始終 $49.6你無可能要求有天堂級享受ge..
d soshi 都吾錯 $49.6算係甘啦
我d朋友就叫左幾碟三文魚壽司
佢地話三文魚壽司唔會太腥飯亦唔係好酸
但缺點就係三文魚太薄
而我呢就最鐘意食八爪魚壽司同饅魚壽司
八爪魚壽司d汁都吾錯架,
而饅魚壽司就係我首選!
d飯有少少奇怪!

聽d friend講甜蛋壽司吾錯,
但拎返黎得幾碟 無機會食
因為d壽司比人搶哂