2022-12-10 147 瀏覽
以金試伏系列😭(特別嗚謝同甘同苦既bra)今日我地黎到一間新開既餐廳,外觀100分,味道60分,性價比20分!!😭喊出黎!老實講,係另外個ig page 見到係3個名星品牌組成既過江龍餐廳,聽落令我期待萬分,上到黎,見到個價錢。Okay!我期望係一分錢一分貨,期待值更高!可惜當食物上到枱果時😞,伏了!幾十架直升機轟炸緊我地🥲!廣島蠔鍋及鹽鍋(各598$)湯底是不錯的,但!蔬菜既份量毫不手軟,主菜既份量絕對腳軟!蔬菜一大盤對比隔離可憐既盤仔,相映成趣!雞既份量只有一塊雞扒大一丁點,但是據說是兩人份量的,廣島蠔有6隻,攝攝牙隙還是可以的🥲🥲巨伏!另外,湯既分量一上枱就知道嚴重不足,加湯方面短短一個半小時內加了7次湯!?瓶是美觀的、可只是一個花瓶,華而不實!另外伏中之伏既就是它的串燒!味道毫無特色可言,就是包了麵粉炸了一般,本身肚餓仲再叫不下其他食品,醬汁更是食完後才上,唉唉唉!最後的湯加芝士拌飯味道是可以的,但其實本來是有很多食物碎剩餘在湯底的,店員要我們提醒才懂得把它們撈起⋯有改善空間😮‍💨最後我們草草埋單去附近食安安燒,才能填飽肚子,唉辛落各位bra!🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂
以金試伏系列😭
(特別嗚謝同甘同苦既bra)

可惜當食物上到枱果時😞,伏了!幾十架直升機轟炸緊我地🥲!

廣島蠔鍋及鹽鍋(各598$)
湯底是不錯的,但!
巨伏!

廣島蠔鍋