2014-04-20 2663 瀏覽
同同事午餐時間想食toast box, 發現仲有位!因為好多時呢間餐廳都係處於零空位狀態!呢度係自取形式既,搵完位就去買野食!我發現呢度既奶茶係拉茶,師傅係現場表現拉茶技術咁,佢杯奶茶比平時茶餐廳細1/3,但好好飲,我鍾意飲有茶味既奶茶,好多時奶茶一係多奶無哂茶味,一係茶味太濃,苦澀得滯!呢度既剛剛好,最特別係佢杯奶茶已有甜味,無需落糖!講返食物,我叫既係咖央醬西多士,即製夠哂熱!佢俾好多醬,好大舊牛油,所以超好味!佢唔同港式,無花生醬係入面!但因為佢咖央會甜,所以無是"幸好"的!同事叫的是肉鬆多士,好多肉鬆,我估下面塗了少許糖漿,所以食起上黎咸咸香香!都係好食的!差D唔記得講,個跟餐既半熟蛋,我一向食唔到生蛋,所以都係一般般,我記得我係新加坡食係好熱的,所以食到!呢個係凍咁滯!所以

2014-04-19
  • 奶茶