今晚我哋來左呢段餐廳試試,地方很偏僻上到去環境都OK嘅。咁我哋叫咗個三文魚冷麵,一個薄餅加蜜糖雞翼。本來我哋都想叫飲品,但係佢啲飲品等好耐,我哋又講時間,我哋就諗住唔叫,只是飲水...咁佢想叫我地自己倒水,她不會幫忙......咁點解我要比加一服務費佢...等左一陣個三文魚來,都OK嘅。但係個薄餅就好唔掂,好細個好似人哋龍X嘅Pizza緊,完全唔掂囉!個蜜糖雞翼又mama地...本來都冇乜嘢嘅,咁我地食住就叫買單啊,因為我哋趕時間所以我哋就叫佢快啲,但佢買單個時先同我地講每人要叫一杯飲品,咁我哋話要飲水嘅時候,你唔同我地講應該要每人要一杯飲品?等我哋埋單先講...餐牌又冇講..跟住我哋就好快咁叫左飲品叫佢外賣拎走,但佢啲態度就好差囉,黑口黑面好似好唔滿意咁,我地都有俾錢架,使唔使咁啦?仲有,原來佢哋有個set dinner,我問佢set dinner 同分開叫有乜分別,佢話冇,咁我就分開啦,因為我計落價錢一樣,不過走嗰陣時我聽到隔離台講,原來set dinner 係會有多個沙律架,但係個侍應完全冇講咩,只係話冇分別,呢間野真係好有欺騙成份喎,明明一樣價錢但係叫set dinner 會多
今晚我哋來左呢段餐廳試試,地方很偏僻上到去環境都OK嘅。
咁我哋叫咗個三文魚冷麵,一個薄餅加蜜糖雞翼。

等左一陣個三文魚來,都OK嘅。
個蜜糖雞翼又mama地...

仲有,原來佢哋有個set dinner,我問佢set dinner 同分開叫有乜分別,佢話冇,咁我就分開啦,因為我計落價錢一樣,不過走嗰陣時我聽到隔離台講,原來set dinner 係會有多個沙律架,但係個侍應完全冇講咩,只係話冇分別,呢間野真係好有欺騙成份喎,明明一樣價錢但係叫set dinner 會多個沙律,但係又唔講,我覺得真係唔係咁好囉!

最激氣是個侍應只顧玩電話,連水都叫客人自己倒,咁嘅服務態度,以後不會再來!