2023-03-13 413 瀏覽
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 八木橋日式燒肉 (旺角)📍 旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟前嗰排喺社交平台嗰度見到呢一間日式燒肉店嘅套餐做緊成人半價,咁抵就上網book咗個最貴嘅雨餐同朋友去食😆雨係可以食曬霞、雲、雪餐包含嘅食品㗎😚一去到因為訂咗位所以就可以入到坐啦,好快就上咗一個和牛拼盤,裏面包括有A5 西冷1 塊!另外A4全部都係任食㗎!講起諗起和牛浸味都流口水🤤俾大家睇吓和牛嘅花紋有幾靚~~ 頭盤仲包括鮑魚! 睇圖片就知道有幾大隻~好新鮮爽口彈牙! Haagen daz 都係任食~我起碼食咗五六杯😂😂😂 呢個價錢,除A5其他任食,真係好抵好抵好抵好抵,更加何況我覺得A5和牛唔適宜食太多,否則會覺得好油膩~A4啱啱好! 大家留意番啦,優惠都要經社交平台訂座先有,唔好就咁去啊!✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🍽 八木橋日式燒肉 (旺角)
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

頭盤仲包括鮑魚! 睇圖片就知道有幾大隻~好新鮮爽口彈牙!

Haagen daz 都係任食~我起碼食咗五六杯😂😂😂

大家留意番啦,優惠都要經社交平台訂座先有,唔好就咁去啊!

✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨