一入座侍應就放低咗一盤有肉有腸有丸嘅串串1️⃣侍應叮囑我哋用QR Code落單 最好用同一部電話落單 同埋睇完所有版面先一次過落單 否則分幾次落就會有機會食單 會漏單咁我一次過㩒哂之後 友人話要食雞腎 唔記得咗幫佢落 咪㩒多幾串下一秒個侍應就即刻行過來講多次唔好分開落單😑😑😑其實我哋唔係唔明嘅….咁真係㩒漏咗嘛😦….然後當然就真係漏單喇 咁都唔緊要 咪再叫過囉🤗但請問會唔會係店鋪諗下解決辦法 而唔係叫客人就返你哋轉頭?????!?2️⃣個一盤有肉有腸有丸嘅串串入面有串幾好食但盤上面無卡仔寫佢個名 Menu又無相🤔又唔俾人地連續落單 要落完單睇吓係咪個串 唔係又再落過 (仲要擔心陣間又被話分開落單到最後完全都係搵唔到….3️⃣重點問題來了🫡四個人用一個爐 爐入面似電焗爐咁慢慢焗熟 大概放到10-12串燒一串肉都要用唔少時間 發現根本唔係好食到野先唔好講啲野好唔好食….坐低咗15分鐘覺先食到幾粒野至少每兩人一個爐先係真係食野Menu只有串燒 無任何熟食 只可以齋等🤥🥵🥵🥵4️⃣調味料有泰式汁(好酸好奇怪😵‍💫)、黑椒蜜糖汁/水?、椒鹽、辣粉等調味粉中途大約一個鐘左右 個枝黑椒蜜糖汁/水?用哂我哋叫侍應麻煩
一入座侍應就放低咗一盤有肉有腸有丸嘅串串

下一秒個侍應就即刻行過來講多次唔好分開落單
😑😑😑其實我哋唔係唔明嘅….咁真係㩒漏咗嘛😦….
然後當然就真係漏單喇 咁都唔緊要 咪再叫過囉🤗

2️⃣個一盤有肉有腸有丸嘅串串入面有串幾好食
但盤上面無卡仔寫佢個名 Menu又無相🤔
到最後完全都係搵唔到….

3️⃣重點問題來了🫡

燒一串肉都要用唔少時間 發現根本唔係好食到野
先唔好講啲野好唔好食….
坐低咗15分鐘覺先食到幾粒野
至少每兩人一個爐先係真係食野
Menu只有串燒 無任何熟食 只可以齋等🤥🥵🥵🥵

中途大約一個鐘左右 個枝黑椒蜜糖汁/水?用哂
我哋叫侍應麻煩refill
佢話一枱只有一枝 無得refill
😨😨😨😨😨😨😨
吓?咁一開始唔講埋?😓
之後所有野唯有乾爭爭咁燒…..
個人最嬲最唔明係呢件事 已經食到成肚氣😡😡😡

到差不多兩個鐘埋單 $260一個人
我哋四位都唔知自己食過咩落肚😒
真係唔好意思 難為生日個位壽星食餐咁難食嘅野 大家再用生日蛋糕填飽個肚喇😭

如果你只係搵個地方傾計 唔洗食飽 咁你就嚟呢度啦💁🏻‍♀️