2022-07-07
好耐之前喺銅鑼灣食過一次燒烤堂,印象都幾不錯!原來佢哋喺旺角都開咗樓上分店,環境都幾舒適,今次又食到捧住個肚走🤰🏻Menu上有近百款串燒選擇,不過唔駛擔心會眼花撩亂,因為佢哋已經好貼心咁跟據人氣或必食推介、肉類等分類,咁就一目了然落單都方便啲!🌟必食推介🐙雞皮墨魚滑 ($38/ 串) - 香脆嘅雞皮包住彈牙嘅墨魚滑,口感豐富😋🍏焦糖青蘋果鵝肝多士 ($78/ 件) - 鵝肝厚身得嚟外面仲煎到金黃色好香口,配上青蘋果更清新,大大減低油膩感,呢個一定要試❗️🍗汁燒免冶雞肉軟骨棒($38/ 串) - 蛋黃同醬油呢個組合不嬲都冇得輸,仲要加上啖啖肉又有咬口嘅雞肉軟骨棒,我個人最鍾意呢個🤤🥩鹽燒和牛牛小排 ($48/ 串) - 牛味香濃得嚟肉質又軟腍,幾不錯~🐖泰式豬頸肉 ($28/ 串) - 豬頸肉爽口又juicy,個泰式醬汁令到味道更昇華!和牛法蔥卷 ($48/ 串) 厚切鹽燒牛舌腩 ($48/ 串)鹽燒A4宮崎和牛($58/ 串)牛油果豚肉卷($28/ 串) 黑毛豬五花腩 ($28/ 串) 鹽燒雞軟骨 ($18/ 串) 蜜糖燒雞中翼($18/ 2隻)其他串燒都係中上水準!餐廳坐得舒服之餘店員
🌟必食推介
和牛法蔥卷 ($48/ 串)
厚切鹽燒牛舌腩 ($48/ 串)
鹽燒A4宮崎和牛($58/ 串)
牛油果豚肉卷($28/ 串)
黑毛豬五花腩 ($28/ 串)
鹽燒雞軟骨 ($18/ 串)
蜜糖燒雞中翼($18/ 2隻)
其他串燒都係中上水準!餐廳坐得舒服之餘店員服務都幾友善,嚟呢度同朋友一齊嚟食串燒飲下嘢都係幾不錯嘅選擇🍢🍻