2021-05-13
旺角高質烤肉放題真係十隻手指數得哂😊呢間尚八我同朋友都覺得係唔錯❤️ 今晚我地早收工趕到食早鳥價💲398食2️⃣個鐘😊👅除和牛、海鮮、黑豚肉外🤪還有沙律🥙飲品及雪糕非常多選擇😋坐低一陣就上咗我最愛刺身拼盤🥰有牡丹蝦🦐厚切三文魚腩同帆立貝刺身😋刺身好新鮮🤩烤肉點少得啤酒🍻呢度既札幌SAPPORO PREMIUM BEER真係好抵飲🙌我地叫2L優惠價只不過💲9️⃣8️⃣講返最期待嘅和牛🐮出場喇😌套餐有6️⃣款A4和牛🐂而且最正可以無限添加食到飽🤩 首先將牛油放喺網上掃幾下、然後將和牛放喺網上慢慢燒熟就食得😍A4和牛有以下6款✨牛前胛油香得嚟牛味好濃🙊✨牛外腿多肉汁🤤香氣十足🙌✨和牛霖,肉味都係好濃,而且多左份鮮甜🤩✨牛胸腹油脂香甜,原味灑點鹽就好吃☺️✨一口牛有嚼勁,油脂化在口中的口感好正😊✨牛三角口感超正👍🏻油花很多❗食起來很嫩,油脂豐富😍引唔住encore咗幾次啊🥰牛舌口味都分了好幾種味道🙊包括鹽燒、麻辣、蔥花及醬漬🤩我就比較喜歡鹽燒😋脆脆嫩嫩搭配檸檬汁感覺很解膩💓豚肉口味有10幾款我就每一款叫左一片😂當中我最鍾意柚子角切赤豚🐽及青森蘋果🍏壺漬赤豚肉呢兩款豚肉厚切得黎唔會好韌🤘當中有小小🍏果味感覺好清
A4和牛有以下6款
✨牛前胛油香得嚟牛味好濃🙊
✨牛外腿多肉汁🤤香氣十足🙌
✨和牛霖,肉味都係好濃,而且多左份鮮甜🤩
✨牛胸腹油脂香甜,原味灑點鹽就好吃☺️
✨一口牛有嚼勁,油脂化在口中的口感好正😊
豚肉口味有10幾款我就每一款叫左一片😂
當中我最鍾意柚子角切赤豚🐽及青森蘋果🍏壺漬赤豚肉呢兩款豚肉厚切得黎唔會好韌🤘當中有小小🍏果味感覺好清新❤️
另外好少地方有既生牛肉入口亦軟嫩🤤牛油香草廣島蠔及扇貝亦相當新鮮鮮甜☺️
最後食埋杯海鹽味雪糕已經飽到上心口🤣
總結餐廳裝修簡潔,環境舒適寬敞,價錢算抵CP值破高👍店員亦會細心講解落單與及和牛既部位應該放係爐中邊個位置燒🥰感覺幾貼心❤️真心推薦🥰