餐廳: Sky726
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2021-11-03 1697 瀏覽
上星期同男朋友慶祝生日😆之前聽講Sky726幾好幾浪漫🌹所以就嚟試吓🥰食物質素幾好👍🏻仲可以飽覧旺角美夜景🌃我哋叫左一個Set dinner +一份牛排+甜品🥰前菜有雞肉沙律🥗、南瓜湯、三文魚慕絲、牛油餐包🥰👍🏻👍🏻主菜叫左三色芝士蟹肉闊條麵Cheese🍝好足料,好多磨菇、三種芝士、仲有蟹肉😋超好味呀😋😋闊條麵仲好煙靭😋🥰高質好入味、濃郁、多汁😋值得一試👍🏻❤️都叫咗份「美國頂級安格斯肉眼牛扒」🐄🥩五成熟😋$358 ,鮮嫩多汁,好重牛味👍🏻鍾意食扒嘅你一定要試吓👍🏻外脆,肉質幾好配菜有薯蓉、蘆筍😋🥗👍🏻正呀🍮 Dessert 😋法式焦糖燉蛋😍嫩滑之餘唔會太甜,入口感覺👍🏻👍🏻👍🏻焦糖脆脆😚😆😆Cream😋 店員介紹多個甜品,Lady in Red🌹❤️超好味😭中間係紅桑子雪葩,旁邊有威化餅同Cream, Mix埋一齊食好好味😋😋吧檯
上星期同男朋友慶祝生日😆
之前聽講Sky726幾好幾浪漫🌹
所以就嚟試吓🥰食物質素幾好👍🏻
仲可以飽覧旺角美夜景🌃

我哋叫左一個Set dinner +一份牛排+甜品🥰

前菜有雞肉沙律🥗、南瓜湯、三文魚慕絲、牛油餐包🥰👍🏻👍🏻
主菜叫左三色芝士蟹肉闊條麵Cheese🍝
好足料,好多磨菇、三種芝士、仲有蟹肉😋
超好味呀😋😋闊條麵仲好煙靭😋🥰高質
好入味、濃郁、多汁😋值得一試👍🏻❤️

都叫咗份「美國頂級安格斯肉眼牛扒」🐄🥩
五成熟😋$358 ,鮮嫩多汁,好重牛味👍🏻
鍾意食扒嘅你一定要試吓👍🏻外脆,肉質幾好
配菜有薯蓉、蘆筍😋🥗👍🏻正呀

🍮 Dessert 😋法式焦糖燉蛋😍
嫩滑之餘唔會太甜,入口感覺👍🏻👍🏻👍🏻
焦糖脆脆😚😆😆Cream😋

店員介紹多個甜品,Lady in Red🌹❤️

吧檯

• 南瓜湯