2019-06-23
呢間旺角和牛拉麵屋,係愛回家個個豪仔所開既,主要賣雞白湯或者濃蝦(拉麵/沾麵),配上日本直接送既和牛同埋炙燒豚肉。小編都覺得CP值幾高,大家都可以放心去試試。/炙燒豚肉雞肉白湯拉麵 💰68 7⃣呢個湯底真係好鬼濃郁,問翻店員先得知原來係用,鹿兒島既走低雞以及豬骨秘製而成,飲落去超級濃稠好鬼正。所有麵吸收曬湯既精華。小編望住廚房用火直接燒豚肉,經過燒過後好鬼香,豚肉既油脂出曬黎!入面仲有竹筍,木耳絲同埋半個溏心蛋,每一款都not bad。大家係旺角如果捻唔到食乜,可以去試下呢間野。/日本和牛餃子 💰68 8⃣小編都覺得呢個餃子真係比較高價位,但都膽粗粗order試試佢。其實小編對餃子真係唔係話特別鍾意,但呢個餃子真係令我一試難忘,原因係餃子皮底好脆,仲有一層好薄好脆既皮。和牛呢個餃子餡,將和牛既肉汁嗶曬出黎,同埋包實曬係餃子入面好好味!
炙燒豚肉雞肉白湯拉麵 💰68 7⃣
日本和牛餃子 💰68 8⃣