喜愛周圍覓食既我 一聽到朋友極力推介網上一向好食性價比高既十三姨 🤩我緊係二話不說立刻出發去試下啦 係門口等位其間 望到餐牌上既圖片 已經令我胃口大開終於有位到我 好彩吾算多人吾係等左好耐姐 因為係門口嗅到陣陣香味 我已經好肚餓啦😋  一坐低即刻點餐 通常第一次幫襯緊係嗌店長推介食物啦😚。十三飛(HK $76)我比較喜歡食牛 所以今次點左 十三飛  食物材料包括 安格斯牛肩胛 牛肋條 溏心蛋 粉絲拼米粉湯底陣陣牛骨香味 牛肋條炆得好軟熟 一 d都吾乾吾硬👍至於粉絲+米粉呢種配搭我都係第一次食😎原來口感好好🤗吸哂  d湯一齊食 正😋重點係 超足料 勁大碗 包你食到抱住個肚走🧐。黑牛(朱古力雪糕+可樂)(HK $22)懷舊飲品 黑牛😍平時吾會飲可樂既我 今日為左杯黑牛破介🤣因為朱古力蛋糕+可樂 真係 perfect match👍仲要加埋 d cream🤭超大杯 好抵飲 😛。整體而言 平民價錢 高質食物 大件夾抵食👍值得再去☺️。食物:7/10價錢:7/10環境:6/10。十三姨旺角通菜街1M-1T號華發大廈地下C號舖
一坐低即刻點餐 通常第一次幫襯緊係嗌店長推介食物啦😚

十三飛(HK $76)

黑牛(朱古力雪糕+可樂)(HK $22)
懷舊飲品 黑牛😍平時吾會飲可樂既我 今日為左杯黑牛破介🤣

整體而言 平民價錢 高質食物 大件夾抵食👍值得再去☺️