2017-04-12
Nardo's cafe喺旺角區彌敦道 一間cafe , 入面以紅白色為主 有長枱 圓枱 圓枱側邊有圍欄 而且仲有一間可坐到10 幾20 人既房 , 啱一班朋友食野 , 而側邊仲有好多公仔裝飾 而且亦有唔少broadgame , 開party都ok藍莓果茶 有藍莓 葡萄 芙蓉花 黑加倫子 58 蚊 用一個推壓式器皿裝住茶 , 慢慢上下甘推拉令到茶味香濃 然後就可以倒落側邊個小杯上面飲 果茶茶色偏淡 聞落去有淡淡花香味 飲落去果味充足 酸味重過甜味 應該大致上來自於藍莓 飲落走感覺幾寧神肉腸拼盤 168 蚊 迷你司華力腸 意式香葉腸 迷你牛仔腸 熱狗腸 腸仔有四款 每款 有兩條 司華力腸比較粗身 口感煙靭 多肉味 . 意式香葉腸 比較多香料味 食落去十分juicy既肉汁 口感偏咸 , 迷你牛仔腸 牛仔腸 肉味更煙靭 食落有少少牛肉味但不多 口感外面既皮比較脆 . 而熱狗腸同傳統一樣 比較幼身 同好爽口juicyDinner set 忌廉菠菜 煙三文魚長通粉 108 蚊 套餐 贈送一杯 30 蚊飲品 . 如果多過30 蚊 只要補番差價就ok, 一上枱大大碟意粉 煙三文魚幾新鮮 食落去比較