2022-07-01 345 瀏覽
今晚第一次嚟呢度,但相信以後絕對會繼續再嚟。因為呢度食物高質,環境舒服。👍👍👍今次識嚟,因為朋友帶路,佢係熟客仔,亦都真係無介紹錯。喺朋友介紹下,叫左個派對套餐A1(每位$168,4位起),包小食、一款頭盤、兩款主食、飲品,份量按人數計。🥗凱撒沙律蔬菜新鮮爽脆,無渣;沙律醬十分出色,係正宗凱撒沙律醬,濃郁而帶有獨特嘅鹹香及開胃嘅酸味。🥟日式餃子面層灑滿木魚碎上枱時見到不停擺動嘅木魚碎,更添氣氛。而味道亦不俗,有肉汁。🍗🥠🧅小食併盤呢個好好食😋全盤小食炸得金黃,但全無油膩感覺。小食包括蜜糖雞翼、咖喱角、春卷、麥樂雞、洋蔥圈。除左麥樂雞普通d,其他各樣都非常好,夠香脆;春卷、咖哩角皮薄,餡料香。🍛鮮茄茸鴨胸燴意大利飯茄茸很足料,啖啖蕃茄香;鴨胸切得細細件,吃得方便之餘,伴飯食味更濃,更混有煙肉、蘑菇,令味道變得多元。唯一美中不足係未做到意大利飯獨有果種硬度,少了咬口。🥘香草忌廉雜菌煙肉長通粉忌廉汁非常香濃,有芝士香,長通粉軟硬適中。亦要讚餐廳選用長通粉,因為長通粉嘅坑紋能沾上更多汁料,令每啖入口都食到非常creamy、濃郁嘅忌廉汁。🏺最後係飲品,係jar上,而且無限添飲,食完香炸小食或食完
今次識嚟,因為朋友帶路,佢係熟客仔,亦都真係無介紹錯。
🥗凱撒沙律

小食併盤

🍛鮮茄茸鴨胸燴意大利飯
鮮茄茸鴨胸燴意大利飯

香草忌廉雜菌煙肉長通粉

🏺最後係飲品,係jar上,而且無限添飲,食完香炸小食或食完繼續留喺度傾計,都可以不停有嘢飲。不過飲品味道就不甚特別,唔係值得大讚嘅好飲。
前:王子, 後:蜂蜜綠茶

餐廳環境濶落,裝修以紅白色為主調,沒太多花巧,有大大個飾品櫃藏有店主珍藏,很有家嘅感覺,所以幾舒服;餐枱擺放可容納不同人數群組,二人雅聚,或大班朋友圍爐暢談亦得;仲有好多broad game可借玩。呢度真係友聚嘅首選好地方。

凱撒沙律
小食 秘製餃子
小食併盤
香草忌廉雜菌煙肉長通粉
2022-08-05 0 瀏覽
服務好好,會留意到你係咪凍、需要啲咩,可以慢慢坐同朋友傾計,啲野食都幾好食,份量比其他cafe黎講都好大份!抵食!仲有board game 可以玩,建議想坐低玩可以帶多件外套,小小凍,但整體十分之好!
呢一間cafe喺四年前都去過幾次😚以紅白色為主嘅Cafe shop,又有broadgame玩,又有高質嘅食物大大份味道又不錯,係朋友聚會嘅好地方!可能係因為平日嘅關係,所以呢一間Cafe shop都冇咩人,環境都比較清靜☺️如果有一定人數,都可以特別request要一間房,佢哋有獨立嘅房間係for一班人去開會咁😌👍🏻我哋每人都叫咗個set😌😌 佢哋有party food set ,嘢飲任飲,但價錢會比較昂貴💸💸💸⭐️黑松露鮮蝦帶子意大利飯 💰$158黑松露海蝦帶子意大利飯啲飯都煮得較軟第,大蝦較為彈牙,每一分嘅份量都唔多亦都唔少,忌廉味較重,如果有多啲黑松露咁就更完美。⭐️西班牙芝士焗海鮮飯 💰$138海鮮份量多,蕃茄及芝士味都較重,係個超級足料嘅海鮮焗飯。同埋有少少咸,如果個醬汁冇咁鹹嘅話,水果反映過真係好好食!⭐️忌廉菠菜煙三文魚長通粉 💰$148⭐️芝士忌廉雞肉闊條麵 💰$142⭐️凍薄荷朱古力 💰$42

黑松露鮮蝦帶子意大利飯

⭐️凍薄荷朱古力 💰$42
黑松露鮮蝦帶子意大利飯
西班牙芝士焗海鮮飯
2022-07-13 101 瀏覽
一班朋友想玩boardgame所以就揀cafe而依間係開得最晏個間到11點所以就一於依間啦N年前食過一次但已經忘記係點了D boardgame比較殘但都ok大家都have fun如果店員主動啲加水會加分同埋如果會主動教埋玩game就更好喇之前去過1 d cafe 有做以上依啲野野食就普普通通 不過不失店員態度都幾好不過竟然係用手寫單😯😯😯好少見cafe手寫單依個係三文魚蜆肉意粉蜆肉都幾多個汁再可以整好啲芒果冰比較淡 應該唔係真芒果所以麻麻。。。我以為係橙色個種
一班朋友想玩boardgame

芒果冰比較淡 應該唔係真芒果
所以麻麻。。。
我以為係橙色個種
2022-07-08 112 瀏覽
呢一間喺旺角嘅樓上Cafe質素都幾高🤩嗰次嗌咗個黑松露海蝦帶子意大利粉🤤海蝦同帶子大大隻 食落都新鮮🦐risotto好creamy 仲有好濃郁嘅松露香🖤🤍份量好多 兩個人食都夠😚
2022-05-26 424 瀏覽
旺角|𝐍𝐚𝐫𝐝𝐨’𝐬 𝐂𝐚𝐟𝐞🤖供𝐵𝑜𝑎𝑟𝑑 𝑔𝑎𝑚𝑒玩樂🤍🖤- 老闆娘好nice好細心,留意食客需要💕亦會同我地傾下繼,好有家嘅感覺🥹- 食物質素良好,大大份,好適合一大班朋友來聚會~- 價錢少貴,因為預咗你一班人坐好耐,玩下board game吹下水❤️- 忍唔住叫得太多嘢食,最後打包返屋企😆————————————————————————✅特色小食拼盤 $158- 雞翼、日式餃子、麥樂雞、辣味薯角、雜菜春卷、咖喱角- 淋上日式醬汁,令炸物更滋味、開胃- 炸得剛好,炸物內裏仍有水份👍🏻凱撒沙律 $118- 份量好多、好抵食✅𝑺𝒆𝒕 𝑭黑松露海蝦帶子意大利飯 $158- 帶子同海蝦稍為煎過,有牛油同黑椒香- 飯都充斥着松露香,飯粒仍有原本嘅口感👍🏻𝑺𝒆𝒕 𝑪芝士忌廉雞肉闊條麵 $142- 頗多芝士,雞肉唔會粗糙(+$16) ✅跟餐— 芝士蘑菇湯- 極香濃嘅忌廉筒菇味💕- 濃郁嘅西湯,食到滿滿嘅蘑菇粒~************$30以上飲品需補差額************ (+$15) 跟餐 — 𝑷𝒓𝒊𝒏𝒄𝒆王子(菠蘿汁、橙汁、士多啤梨汁)- 微酸、偏甜、幾開胃(+$15) ✅跟
- 食物質素良好,大大份,好適合一大班朋友來聚會~
- 忍唔住叫得太多嘢食,最後打包返屋企😆
————————————————————————
✅特色小食拼盤 $158
- 雞翼、日式餃子、麥樂雞、辣味薯角、雜菜春卷、咖喱角
- 淋上日式醬汁,令炸物更滋味、開胃
- 炸得剛好,炸物內裏仍有水份👍🏻

凱撒沙律 $118
- 份量好多、好抵食

✅𝑺𝒆𝒕 𝑭
黑松露海蝦帶子意大利飯 $158
- 帶子同海蝦稍為煎過,有牛油同黑椒香
- 飯都充斥着松露香,飯粒仍有原本嘅口感👍🏻

𝑺𝒆𝒕 𝑪
芝士忌廉雞肉闊條麵 $142
- 頗多芝士,雞肉唔會粗糙

(+$16) ✅跟餐— 芝士蘑菇湯
- 極香濃嘅忌廉筒菇味💕
- 濃郁嘅西湯,食到滿滿嘅蘑菇粒~

(+$15) 跟餐 — 𝑷𝒓𝒊𝒏𝒄𝒆王子
(菠蘿汁、橙汁、士多啤梨汁)
- 微酸、偏甜、幾開胃

(+$15) ✅跟餐 — 𝑵𝒂𝒏𝒂 𝑴𝒊𝒍𝒌
(香蕉、鮮奶、乳酸)
- 唔會好甜,同埋有乳酸,唔會好濟👍🏻👍🏻

🔺有加一服務費

整體而言
▪️味道 4.5 / 5
▪️環境 4 / 5
▪️抵食 3 / 5

📍旺角彌敦道594-596號旺角新城8樓

2022-05-04 469 瀏覽
記得好多年前去過,今次同上次都係個班舊同事,又一次開心的飯局,必食松露海鮮飯,芝士薯條,小朋友都食到,松露味清新又唔漏,其他焗飯都好味,仲有game可以玩,大人傾計小朋友可以自己玩。cafe以紅白做主色,無時下流行cafe咁多元化,但簡單直接,燈光又唔會太暗,畢竟cafe年資比較耐,裝修不免有啲舊,但唔影響食物質素,而且每樣都大份,係食得飽個隻,加上服務真係好好,睇得出係用心經營,而且做左咁多年,捱得住依個疫情,係旺角依啲地方買少見少啦,大家都去支持下咯

2022-04-29
  • 西班牙芝士焗海鮮意粉
  • 特濃芝士薯條
2021-11-24 932 瀏覽
旺角發掘到一間 性價比好高嘅餐廳雖然係小店但係食物質素 服務都一絲不苟 #凱撒沙律雖然係好簡單嘅菜式但係要整得好食係唔容易沙律菜好新鮮 醬汁調味恰到好處#黑松露海蝦帶子意大利飯 海蝦帶子 彈牙又入味黑松露味道濃郁大利飯粒嘅軟硬度控制得非常好#吉列蟹鉗 賣相好吸引 擺盤有心機顏色鮮豔 炸得金黃香脆 外脆內軟但係不油膩#蜜糖雞翼 一份有八隻非常抵食 淡淡的蜜糖香不太甜 雞肉嫩滑飲品方面都有好多選擇有沙冰,果汁,花茶好多款唔同配搭我試左 *女皇青蘋果汁 芒果汁 乳酸非常清新 酸酸甜甜

旺角發掘到一間

好多款唔同配搭
我試左 *女皇
青蘋果汁 芒果汁 乳酸
非常清新 酸酸甜甜
《Nardo’s Cafe》呢間cafe 我唔係第一次上嚟打櫈🤣 之前朋友帶過我去,話入面有好多boardgame 玩啲嘢食質素又唔錯!果然係好嘢,就算唔係玩boardgame,就咁吹水食嘢都唔錯!於是今日又同朋友再訪!🍭二人套餐($338/2)見到呢個餐幾抵食,2個人都係$338包沙律、湯、小食、主食、甜品同$30以下既飲品!加上熱情老闆娘力推,就點咗呢個!- 沙律及湯成盤份量都幾多!除咗蔬菜,仲有蕃茄仔、粟米、青瓜等,全部都好新鮮!加埋少少沙律醬好味~ 湯就係忌廉蘑菇湯,傑度適中~-蜜糖雞翼拼芝士薯條聽老闆娘講呢款係成間鋪最人氣!一嚟到我真係流口水,全部都係好邪惡但又好吸引!薯條真係必食,份量好多!而且係新鮮即炸,經典鋸齒薯條~ 再加埋熱溶芝士🤤🤤🤤 真係不得之了咁好食!可以講係等食過最好食既薯條!雞翼有6件,全部沾滿蜜糖,甜甜地好味!-忌廉菠菜煙三文魚長通粉係2人份量~ 所以都幾大兜~ 同埋呢幾樣配搭係無得輸~ 三文魚都幾多,加埋芝士蘑菇等一齊食好香口惹味!- New York cheesecake- Double chocolate cake2款都唔錯,double choco
《Nardo’s Cafe》

🍭二人套餐($338/2)

- 沙律及湯

-蜜糖雞翼拼芝士薯條

-忌廉菠菜煙三文魚長通粉

- New York cheesecake
- Double chocolate cake
2款都唔錯,double chocolate 味道好濃,個人比較喜歡cheesecake 嗰款~

- Diana
- Fairy
飲品方面就叫咗2款花茶~ Diana 就包括紫玫瑰花、紅玫瑰花同洋甘菊,有消除疲勞等功效,收工飲就最岩!Fairy就有桂花同蜂蜜,相對較滋潤,可以舒緩喉嚨不適,食熱氣嘢叫呢款就岩!
旺角有好多樓上cafe,今次就嚟到呢間良心樓上cafe。💛 一入到去就見到裝修好有個性,用紅白兩隻主色縱橫設計整間餐廳。🌹 而且老闆娘仲好熱情好客,喺度食嘢都好舒服。💁🏻 cafe都放咗好多嘅card games同board games,可以坐喺cafe度慢慢玩。⁣⁣♟️⁣⁣特色小食拼盤⁣ ($158) [好味度:7.5/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣呢個特色小食拼盤,有齊曬咁多款炸物。😆 可以成班friend一齊嗌呢個share嚟食,咁樣每人都可以食到唔同嘅小食。😋 而且佢個小食拼盤份量都好足夠,每一款小食啦都有至少有四五舊㗎喎。✅ 小食炸得香脆,又唔過於油膩,係唔錯⁣嘅。⁣😌⁣⁣特濃芝士薯條⁣($85) [好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣喺大大盤嘅薯條上面鋪滿厚厚嘅芝士醬,真係冇得頂。🧀 薯條同埋芝士真係絕配。⁣⁣😂⁣⁣紅酒燉牛肋骨飯⁣($168) [好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣呢度亦都有晚市套餐嘅,係有嘢飲跟埋嘅。🍹 而且亦都可以加錢配甜品或者其他小食等等。😋 呢個燉牛肋骨非常之軟嫩,入
⁣⁣ 特色小食拼盤⁣

特濃芝士薯條
⁣⁣

呢度亦都有晚市套餐嘅,係有嘢飲跟埋嘅。🍹 而且亦都可以加錢配甜品或者其他小食等等。😋 呢個燉牛肋骨非常之軟嫩,入口即溶。😜 而且紅酒味道好濃沃,將紅酒汁淋上熱辣辣嘅白飯導,真係最啱送飯。⁣⁣🍚
紅酒燉牛肋骨飯
⁣⁣

香蒜忌廉蜆肉煙三文魚意粉⁣ ($148) [好味度:7.5/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
呢個意粉一送到嚟就已經聞到好香喇。😚 入口忌廉汁,搭上鮮甜嘅蜆肉同埋咸香嘅煙三文魚,味道好多層次。😬 而且意粉夠煙韌,軟硬適中,好合格。⁣⁣😗
香蒜忌廉蜆肉煙三文魚意粉
⁣⁣

雪山玫瑰⁣ ($45) [好味度:7.5/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
呢度都有好多款特色嘅飲品㗎喎,包括就係呢款嘅雪山玫瑰嘞。🏔️ 用咗玫瑰汁檸檬汁同埋乳酸去沖嘅,酸酸甜甜再加上玫瑰清香嘅味道,特別得嚟又好開胃。⁣⁣🤩
雪山玫瑰⁣

⁣⁣⁣⁣
⁣⁣ 特色小食拼盤⁣
特濃芝士薯條
紅酒燉牛肋骨飯
香蒜忌廉蜆肉煙三文魚意粉
雪山玫瑰⁣
2021-11-05 282 瀏覽
和朋友很久沒見,這次就選了間樓上cafe來聚一聚,貪這裡會安靜一點,又可以吃,又可以玩,慢慢聊!特式小食拼盤(158元)拼盤比想像中的大份,放得滴水不漏的樣子,滿滿都是料!有日式餃子,咖哩角,雜菜春卷,蜜糖雞翼,薯角,麥樂雞,每一款都弄得挺不錯,炸得又香又脆,特別推薦蜜糖雞翼,薯角和日式餃子!非常適合一班人一起叫!邊吃邊玩!芝士忌廉雞肉闊條麵(142元)單吃小吃好像差點什麼,所以就叫一份主食來吃一吃!這次就選了我們喜歡的芝士味,這裡的是有特別焗過的,所以表面會帶點焦香,芝士味香濃,忌廉奶滑,配上嫩嫩的雞肉,真的挺不錯!肉腸拼盤(88元)送到來後,我已經分不清哪個是那個了,不過每有條腸都有被煎香,外焦內嫩的,而且肉汁非常多,有一條是會爆汁的,要小心!蒜香雞翼(88元)雞翼是炸完以後再拌上炸蒜的,這個炸得剛剛好,雞翼還保留到不少肉汁,再配上濃香的炸蒜,吃起來非常惹味!洋蔥圈(58元)洋蔥圈的份量不錯,炸得非常香,內裡的洋蔥入口即化,帶有洋蔥的清甜和香,而外層就炸得非常香脆,配上番茄醬來吃,酸酸甜甜的!芝士餅(套餐+18元/29元)這裡的芝士蛋糕是比較鬆化的那一種,但也是挺幼滑的那種,帶點芝

特式小食拼盤(158元)
特式小食拼盤

芝士忌廉雞肉闊條麵(142元)
芝士忌廉雞肉闊條麵

肉腸拼盤(88元)
肉腸拼盤(小)

蒜香雞翼(88元)
蒜香雞翼

洋蔥圈(58元)
洋蔥圈

芝士餅(套餐+18元/29元)
這裡的芝士蛋糕是比較鬆化的那一種,但也是挺幼滑的那種,帶點芝士香,淡淡的甜味!
藍莓芝士餅
紐約芝士餅

芒果奶昔(套餐+25元)Oreo 朱古力曲奇奶昔(58元)
這裡奶昔奶還雪糕都加得挺多的,味道挺濃和滑,但芒果味就比較淡,而Oreo 朱古力曲奇的就挺香,Oreo味挺濃的!
芒果奶昔
藍莓芝士餅
紐約芝士餅
芒果奶昔
Oreo 朱古力曲奇奶昔
最近俾朋友拉咗我去一間旺角特色樓上cafe一入門口就見到老闆娘精心設計的佈置室內環境簡潔整理,亦放了很多可愛的公仔和模型另外,餐廳有擺放不同的board game俾客人玩令放工放學的我們輕鬆一下盡情地一邊食飯、一邊享樂和一邊傾談可以話係一舉三得餐廳服務態度好好老闆娘亦十分熱情好客食物質素美味可口芝士忌廉雞肉闊條麵 $142餐廳一d都無吝嗇芝士忌廉滿滿的醬汁令闊條麵更加入味食每一啖亦嚐到濃郁的芝士如果你是芝士控就一定不能錯過黑松露海蝦帶子意大利飯 $158撲鼻而來的黑松露十分香濃海蝦帶子鮮甜,完全不會覺得腥配上意大利飯簡直一流下次再嚟的時候,一定會encore特色小食拼盤 $158拼盤入面有雞翼、日式餃子、麥樂雞、薯角、雜菜春卷、咖喱角一次過滿足我想食不同炸物的願望其中十分推薦雜菜春卷和薯角連朋友好少食炸物都唔覺得油膩,食唔停樓上Cafe梗係唔少得特色飲品點咗Prince 王子(菠蘿汁、橙汁、士多啤梨汁),見到個名都已經少女心爆發飲落仲好清新,水果味好解渴
最近俾朋友拉咗我去一間旺角特色樓上cafe
一入門口就見到老闆娘精心設計的佈置
室內環境簡潔整理,亦放了很多可愛的公仔和模型
另外,餐廳有擺放不同的board game俾客人玩
令放工放學的我們輕鬆一下
盡情地一邊食飯、一邊享樂和一邊傾談
可以話係一舉三得

食每一啖亦嚐到濃郁的芝士
如果你是芝士控就一定不能錯過

黑松露海蝦帶子意大利飯 $158
撲鼻而來的黑松露十分香濃
海蝦帶子鮮甜,完全不會覺得腥
配上意大利飯簡直一流
下次再嚟的時候,一定會encore

特色小食拼盤 $158
拼盤入面有雞翼、日式餃子、麥樂雞、薯角、雜菜春卷、咖喱角
一次過滿足我想食不同炸物的願望
其中十分推薦雜菜春卷和薯角
連朋友好少食炸物都唔覺得油膩,食唔停

樓上Cafe梗係唔少得特色飲品
飲落仲好清新,水果味好解渴
2021-10-21 122 瀏覽
旺角有好多樓上Cafe,但要有得玩又好食既Cafe, 今日終於搵到呢間Nardo’s cafe! 老闆娘好熱情好客,主動推介食物,而且呢間Cafe有好多board game, 同朋友食飯之除仲有得玩遊戲,好開心!❤️黑松露海蝦帶子意大利飯份量足料而且味道唔錯,飯好香好creamy。❤️蒜香雞翼/蜜糖雞翼雞翼熱辣辣,好好味,好香蜜糖同蒜香味,食唔停口,首選小食!❤️意式茄醬燴肉腸拼肉丸茄醬加肉腸味道好夾,份量好多,可以比我地食唔停口。❤️飲品係Princess同伯爵Princess 係士多啤梨乳酸飲品,唔會太甜,而伯爵係朱古力味飲品,同樣唔太甜,不錯。❤️甜品係紐約芝士餅、藍莓芝士餅兩款芝士餅味道正常,兩者比較喜歡藍莓那個。除左晚市套餐好抵食之外,如果人多仲可以選擇派對套餐,同三五知己一起分享美食,玩board game,聊聊天。呢度絕對係一間值得bookmark再黎既餐廳!

❤️黑松露海蝦帶子意大利飯
份量足料而且味道唔錯,飯好香好creamy。
❤️蒜香雞翼/蜜糖雞翼
雞翼熱辣辣,好好味,好香蜜糖同蒜香味,食唔停口,首選小食!
❤️意式茄醬燴肉腸拼肉丸
茄醬加肉腸味道好夾,份量好多,可以比我地食唔停口。
❤️飲品係Princess同伯爵
❤️甜品係紐約芝士餅、藍莓芝士餅
兩款芝士餅味道正常,兩者比較喜歡藍莓那個。

• 意式茄醬燴肉丸
  • 蜜糖雞翼
好耐都無去過board game cafe玩😇呢間cafe乾淨整齊有條理,board game都keep得好約埋朋友黎玩下、傾下計、食下野都幾划算😁如果多人可以選擇派對套餐A1或A2如果人少少可以選擇一人餐 或 散叫小食share👍🏻 吉列海鮮拼盤$168包括 酥炸魚柳、日式吉列炸蝦、黃金蟹鉗、帶子 四款,每款有5個咁多🥳成盤都即叫即炸,每件都炸得金黃香脆,炸粉唔厚😋仲好乾身唔油膩💯 挪威煙三文魚沙律 $158意想不到咁多份量🤩性價比極高,比起出面西餐廳真係又平又大份👍🏻沙律菜好fresh,凱撒沙律醬撈得好均勻👍🏻煙三文魚花好靚好大朵好揼本🤩 意式茄醬燴肉丸$88有10幾粒多到數唔到🤣👍🏻口感有些硬,但幾有咬口,蕃茄黑椒的味道好香口惹味 set dinner紅酒燉牛肋條飯$168特濃朱古力蛋糕+$18紅酒味濃郁🥰,牛肋條非常入味和口感軟腍,質素唔錯👍🏻份量仲好多添 青蘋果沙冰 $45戴安娜花茶 $58 芝士蛋糕的芝士味好濃厚,口感正正係我喜歡的厚實感覺,口感亦好順滑,食埋蛋糕整餐飯畫上完美句號👍🏻
好耐都無去過board game cafe玩😇
約埋朋友黎玩下、傾下計、食下野都幾划算😁
如果多人可以選擇派對套餐A1或A2
如果人少少可以選擇一人餐 或 散叫小食share👍🏻
吉列海鮮拼盤$168
挪威煙三文魚沙律 $158
沙律菜好fresh,凱撒沙律醬撈得好均勻👍🏻
煙三文魚花好靚好大朵好揼本🤩

• 藍莓芝士蛋糕
  • 吉列海鮮拼盤
  • 挪威煙三文魚沙律
2021-10-16 88 瀏覽
今日去左一間旺角樓上cafe--Nardo's cafe食晚餐,環境好大好舒服,而且有好多board game可以借嚟玩餐湯蘑菇忌廉湯個蘑菇湯超足料,飲落好香滑,蘑菇味濃,飲落有一粒粒蘑菇蓉蜜糖雞翼拼芝士薯條蜜糖雞翼煮得好入味, 外皮香脆,雞肉嫩滑,加上蜜糖香,超好食, 而個薯條就超多芝士,味道濃郁忌廉菠菜三文魚長通粉十分香濃嘅白汁鋪上長通粉,長通粉夠煙韌,份量超多戴安娜花茶呢杯花茶嘅功效係消除疲勞,減壓,鬆弛神經,壓力大嘅人真係要試試今次用餐經驗唔錯,食物份量超多,叫左一個二人餐都食唔晒,如果同人share就好抵食💕旺角彌敦道594-596號旺角新城8樓

餐湯蘑菇忌廉湯
個蘑菇湯超足料,飲落好香滑,蘑菇味濃,飲落有一粒粒蘑菇蓉

蜜糖雞翼拼芝士薯條

忌廉菠菜三文魚長通粉
十分香濃嘅白汁鋪上長通粉,長通粉夠煙韌,份量超多

戴安娜花茶

💕旺角彌敦道594-596號旺角新城8樓