2022-01-09 52 瀏覽
#lunch #荔枝角原本對主題餐廳印象麻麻,估唔到呢間男團特色cafe可以刷新印象,食材不俗之外選擇仲好多,日韓台料理任君選擇!牛肉壽喜燒 🥘-$98唔好睇呢個鍋細細,其實填得滿滿嘅肥牛蔬菜同菇㗎٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و壽喜燒湯汁甜甜地好好味,係呢個冬天食咗無數個一人鍋中幾滿意嘅一個!Lunch set 芝士泡菜豚肉意粉 🍝-$98芝士汁好香好濃郁,店員仲好細心問我地洗唔洗走辣(。・ω・。)ノ建議呢個意粉share食,因為太濃郁啦自己一個可能食唔晒!(=´∀`)人(´∀`=)韓式前菜兩款(是日款式)今日附送粉絲同醃製菜,酸酸甜甜幾開胃ʕ •ᴥ•ʔ是日甜品店員介紹係熱情果蛋糕,見唔見到上面一粒粒嘅熱情果籽?食緊順滑嘅mousse時熱情果籽係口腔內爆發好得意!榛子朱古力🍫🧋-$46推薦!多奶到好似飲緊奶昔咁٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و飲得出同普通沖朱古力粉嘅唔同!士多啤梨藍莓奶昔🧋-$52幾鍾意呢個奶昔味道清新唔會過甜(=´∀`)
#lunch #荔枝角

牛肉壽喜燒 🥘-$98

Lunch set 芝士泡菜豚肉意粉 🍝-$98
韓式前菜

韓式前菜兩款(是日款式)
今日附送粉絲同醃製菜,酸酸甜甜幾開胃ʕ •ᴥ•ʔ
熱情果蛋糕

是日甜品
榛子朱古力

榛子朱古力🍫🧋-$46
士多啤梨藍莓奶昔

士多啤梨藍莓奶昔🧋-$52
幾鍾意呢個奶昔味道清新唔會過甜(=´∀`)
韓式前菜
熱情果蛋糕