2021-09-14
⋆⁺₊⋆.𝙅.𝙎.𝙁𝙊𝙊𝘿𝙄𝙀𝙎….𝙆𝙞𝙨𝙚𝙠𝙞 𝙋𝙡𝙖𝙞𝙣 𝙋𝙖𝙣𝙘𝙖𝙠𝙚/ $99 / 🥨🥨🥨班戟好鬆軟~有空氣感ㅋ連埋啲cream食都唔會話好甜!食曬成份都唔會話好漏✨.𝙁𝙧𝙚𝙣𝙘𝙝 𝙎𝙩𝙮𝙡𝙚 𝙎𝙩𝙧𝙖𝙬𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝘽𝙖𝙣𝙖𝙣𝙖 𝙋𝙖𝙣𝙘𝙖𝙠𝙚/ $129 / 🥨🥨🥨🥨呢個個樣好少女心ㅎㅎㅎ班戟個面係燒過嘅焦糖~咬落去個面脆脆地幾好食!而且個班戟唔會話好乾!個人覺得呢個好食過原味🤣加埋啲cream同水果一齊食,層次感ᴜᴘ!!!.𝙂𝙧𝙚𝙚𝙣 𝙏𝙚𝙖 𝙁𝙧𝙖𝙥𝙥𝙚/ $42 / 🥨個抹茶沙冰加個條好似kitkat嘅朱古力係面到裝飾~外表算ok 但係成杯野幾乎冇乜抹茶味~底嘅沙冰一粒粒會飲唔到🥲不過整體都唔算好甜..[滿分5個🥨]...⌫ J.S. FOODIES (又一城) (九龍塘)九龍塘達之路80號又一城LG2樓30號舖i.t blue block.#九龍塘咔嚓#甜品咔嚓.
⋆⁺₊⋆
𝙂𝙧𝙚𝙚𝙣 𝙏𝙚𝙖 𝙁𝙧𝙖𝙥𝙥𝙚
/ $42 / 🥨
[滿分5個🥨]
...
⌫ J.S. FOODIES (又一城) (九龍塘)
#九龍塘咔嚓
#甜品咔嚓