2025-06-03 625 瀏覽
餐廳位置係銅鑼灣駱克駅,一出𨋢已經俾佢嘅橫布同埋高知城樓吸引左❤️收銀位置仲有大大盞高知燈籠好搶眼😍餐廳佈置到好似日本餐廳一樣❤️❤️瞬間去左日本😍餐廳最大賣點係佢午市買4送1🤩,一班朋友或者同事去食除返開最抵都係$66,真係全域最優惠🤤刺身丼7款,炊飯4 款,熟食丼都有5款😋而且惠顧午市套餐都會送沙律、煙燻蛋及麵鼓湯添🤩真係可以話飽住走而我地就叫左佢地其中最受歡迎嘅蘭王親子二重層吉列豚丼🍱及松葉蟹肉櫻花蝦炊飯🍚Mama最欣賞吉列豚,因為師傅即點即炸,非常香脆,li個價係好抵食好味指數:😋😋😋😋[5個😋為滿分]Papa就覺得松葉蟹肉同櫻花蝦飯唔應該拌勻來食,櫻花蝦比較搶味,如果拌埋松葉蟹就食唔到佢嘅蟹味,所以係每口飯上加一點松葉蟹肉食就最正啦好味指數:😋😋😋😋最大驚喜莫過於佢地嘅生蠔啦🦪午餐只需要加$10就可以食到由兵庫県嘅“寶石牡蠣”一隻🦪食一隻真係唔夠喉🤤因為唔使落任何醬汁,都已經食到蠔嘅鮮味,淡淡海水味都覺得正😍😍推薦指數:😋😋😋😋😋[爆燈]晚市li度仲有一個優惠價可以任飲清酒添,鍾意清酒🍶嘅大家都可以黎li度試下❤️❤️📍 @kochijyo_hk
收銀位置仲有大大盞高知燈籠好搶眼😍
餐廳佈置到好似日本餐廳一樣❤️❤️瞬間去左日本😍