2023-06-22
👧🏻😋👅🍽✨日本直送和牛燒肉😆-和牛燒肉一郎 🇭🇰 將軍澳欣景路8號新都城中心二期1樓1040-41號舖 🇭🇰-🐮放題主要有4個餐, 平日由$298至$888不等; 唔食牛仲有個豬, 雞, 壽司餐, 只係$198, 真正的豐儉由人🐮海鮮冇得單點所以頭盤包左, 但其他和牛我呢個C餐都有得叫, 用盛合裝就俾我地打下卡都幾好🤣🐮QR code落單, 下方仲有是日和牛識別番號, 有晒本日serve既和牛既牧場, 品種等; 不過我一於少理就點餐🤣-😋😋😋日式燒肉放題C餐 (周一至四2小時)$598✔️舟•盛合+ 桶•盛合+ 是日實箱+ 極上花盛合✔️110款任食(黑毛和牛、名物、特選牛、嚴選牛、牛刺身、牛壽司、豚肉、雞肉等等)✔️沙律、飲品、甜品吧-🛶舟•盛合 + 是日實箱🎁💯是日實箱係和牛西冷, 店員會幫手燒同剪好一塊塊, 真係牛來張口😌 再幫手燒埋個鰻魚, 唔係常見既汁燒, 燒得勁脆好突出鰻魚肉香味; 再燒埋原隻魷魚, 店員就休息一下等我自己黎😆💯和牛西冷薄切燒溶晒D脂肪勁香, 肉質軟嫩又夠大塊好滿足; 舟•盛合個扇貝都超級新鮮-🍱110款 - 必食之選❤️🔥✨牛刺身: 生牛肉刺身勁香勁腍, 香
日本直送和牛燒肉😆
和牛燒肉一郎
😋😋😋
日式燒肉放題C餐 (周一至四2小時)$598
✔️舟•盛合+ 桶•盛合+ 是日實箱+ 極上花盛合
✔️沙律、飲品、甜品吧
🛶舟•盛合 + 是日實箱🎁
🍱110款 - 必食之選❤️🔥
✨牛刺身: 生牛肉刺身勁香勁腍, 香港太少地方有生牛刺身食了, encore左兩次勁滿足; 特選拌生牛肉有生蛋同蔥花撈埋一齊食又係冇得輸🤤
✨嚴選牛: 薄切上等牛舌芯其實脂肪唔算好多, 但都好軟嫩唔會韌, 仲有少少黑椒調味
🧃飲品、甜品🍰
💯甜品係得5款, 貴精不貴多, 5隻試晒真係冇晒我quota 😌有晒製造日期同賞味期限, 食得好放心
💯牛奶布丁超滑, 刮左個邊可以成杯飲🤣 石板街朱古力味都好香濃; 仲有雪條唔係普通放題款式, 揀左個抹茶最中, 好味
💯特色飲品雖然偏甜, 但加左冰水就飲得了🤣 菠蘿青瓜美人水勁fresh!