2022-05-25 74 瀏覽
日式燒肉放題嚟講,和牛燒肉一郎都算係我近期嘅最愛,首先佢性價比高不特止,牛肉有質素保證💓甜品區、沙津區同飲品區都好多選擇,有多款排毒健美果茶同埋果汁、氣水🥰今次同朋友試咗小舟·盛盒,有爽口嘅雞肉、彈牙嘅豬肉、牛肋條同牛肋肉油花分布均勻,前者肉質煙靭,後者Juice彈牙,而牛里脊肉就好嫩滑,款牛肉味都好濃郁又香滑👍🏻扇貝同埋大蝦同魷魚都好鮮甜,仲有野菜可以中和一下肉類嘅味覺😋難得嚟到梗係要試吓和牛🤩橋·盛盒有和牛牛肋肉同埋和牛里脊肉,油花超靚勁吸引,好似去咗日本食牛肉咁😍燒完已經聞到好香,入口即溶而且牛肉味好濃郁!超正👍🏻壺漬牛肋肉好入味,甜甜地肉質扁淋好有口感。一口牛同埋牛外橫膈膜都好好味,仲有當然唔少得我最愛嘅兩色蔥花牛舌😍有香蔥同埋蒜蓉兩種口味,再配埋薄切嘅牛舌一齊燒,一啖食入口真係超正🤩 薄切上等牛舌芯牛味更加香濃爽口。最後食埋雪條做甜品,真係好滿足嘅一餐

難得嚟到梗係要試吓和牛🤩

壺漬牛肋肉好入味,甜甜地肉質扁淋好有口感。

最後食埋雪條做甜品,真係好滿足嘅一餐