2021-12-09
🔺 和牛燒肉一郎 (銅鑼灣)日式燒肉放題,有多款🐮🐮選擇,仲有海鮮,豬,雞,蔬菜,前菜,小食,壽司,飯,麵,湯 等。。另外仲有飲品,沙律bar ,甜品同雪糕自助😍🔻Courses A($348+1 / 位)唔好以為courses A 最平d 肉就唔得,當中有塊寧舍多雪花既牛肋肉,有高級牛感覺入口即溶唔使點咬🤤🤤另外牛舌同雞都唔錯,牛舌咬落有彈性但唔un, 而雞腿肉燒起上黎個皮脆卜卜好香口,好少打邊爐燒烤會再嗌雞,但呢到舊雞又ok 喎~中意食韓式前菜既朋友仔一定要嗌白蘿蔔泡菜,夠酸帶少辣好正😂總結:呢到放題食120分鐘都好夠食,牛x 得90分中食到屎淋尿瀨咁,多半個中真係差好遠。呢個環境座位闊落,油煙味唔大,而服務方面都唔錯,有個樓面叔叔服務特別好又有禮貌,其他都忙於傳菜之餘都會收下碟都唔錯~
另外仲有飲品,沙律bar ,甜品同雪糕自助😍
🔻Courses A($348+1 / 位)
中意食韓式前菜既朋友仔一定要嗌白蘿蔔泡菜,夠酸帶少辣好正😂