2024-04-23 213 瀏覽
六點左右去到唔使點排隊,就可以入去食。佢哋呢啲漢堡扒都係即刻煎,而漢堡扒嘅選擇就有三款,原味,辣蕃茄味,同埋芝士味。而我就選擇咗原味同辣蕃茄味。咁而跟餐就有一碗白飯,一個沙律,同埋一個麵豉湯。仲有一粒溫泉蛋。而沙律嘅醬就需要自己另外落,面前有三樽唔同嘅醬,可惜佢冇寫明係咩醬。食緊嘅時候職員就喺中間嘅位置喺度燒緊漢堡扒。可以邊食邊睇,好啱一個人食。燒完之後佢就會擺喺前面嘅一個熱嘅鐵盤上面繼續加熱。拿蕃茄味會有另外一個鐵兜裝住個漢堡扒同辣蕃茄汁。漢堡扒好有肉汁,頗為驚喜。試咗原味之後,再試辣蕃茄味,覺得辣蕃茄味好有驚喜。成件事冇咗咁漏。食到咁上下店員仲提醒,可以繼續添白飯。食到超級飽。食到咁上下已經見出面排緊長龍,唔想排隊嘅可以早少少過嚟食。

食到咁上下已經見出面排緊長龍,唔想排隊嘅可以早少少過嚟食。