2018-03-10 44 瀏覽
每次同女朋友食野,基本上都係我話事,因為我地兩個既口味十分相近,海鮮就一定係我地既首選。餐廳裝修都幾特別,用左好多唔同的日本地方插畫,例如大阪的招牌地標蟹道樂,立馬增加左唔少日式風味。聽講呢度最出名係食蟹,所以我地點左好多蟹料理,一嚟到就食左個蟹鍋,已經值回票價,而且好少見放題有無限蟹蓋任叫,對於鐘意食蟹的人嚟講簡值係天堂呀!另外一點值得讚既就係上菜速度夠快,我地落完單之後大約五分鐘內就上到菜,而且點左既都有嚟,好少漏單,抵讚。除左蟹料理之外,芝麻雞翼都十分唔錯,雞翼唔會煎得太燶,香口之餘又保留到雞肉的鮮味,另外,呢度既炸物亦整得十分出色,幾推薦。總括嚟講,呢間放題基本上應有盡有,如果鐘意食海鮮放題的朋友不妨一試啦。