又是拉麵 又是居酒屋的三代目推出左清酒任飲放題有三大類共九款嘅清酒選擇 仲可以自己挑選唔同花式嘅清酒杯見到好多係鄰近番工嘅上班族放工都會去呢到食晚餐 小酌一番🥢豚肉醬油魚介拌麵👉🏻呢碗醬油拌麵配料好豐富 包括:蔥、蒜、洋蔥、紫菜、筍、櫻花蝦、魚介粉、卵黄👉🏻擺盤又靚 每樣材料平均放係醬油拌麵上 可一次過將佢地撈埋一齊食👉🏻蝦味魚介香味較濃 個人覺得鹹度適中 麵質帶煙韌感 整體味道出色👉🏻叉燒係薄片叉燒 食落唔乾亦麵有鮮醃製過 味道不過不失🥢紫蘇燒豚梅肉拉麵👉🏻自家豬骨湯底每日新鮮熬煮而成 香味濃郁 麵質比拌麵軟一點 但掛湯力不錯👉🏻燒豚梅肉係厚切兩片 預先燒過逼出更濃油脂香 半肥瘦使豚肉更油滑👉🏻鍾意有糖心蛋嘅拉麵 做到嘅甜度和流心度更加分🥢味噌甲羅燒👉🏻有甲羅燒 超開心 蟹膏、蟹肉、蟹籽、卵黄撈勻後 鋪係白飯上面用脆紫菜包住食 十分鮮甜甘香🥢燒喜之次👉🏻價錢雖然睇落唔便宜 但係係燒日本宮城產嘅喜之次阿 👉🏻用海鹽輕醃過再拎去燒 魚肉口感嫰滑又有魚香 好食🥤白桃梳打👉🏻日本製嘅嘅白桃汁梳打 🥤蘋果焙茶👉🏻幾特別 蘋果香同焙茶香都有 但飲落唔甜嘅茶 解膩清新

又是拉麵 又是居酒屋的三代目
推出左清酒任飲放題