2020-11-27 224 瀏覽
燒鬼係屬於比較High end嘅日式放題,雖然價錢貴少少,但食物種類款式有好多,無論前菜、壽司、刺身、沙律同埋嘢食等等都一應俱全~講返最重點嘅燒肉,A4和牛都有多款部位可以選擇!另外仲有豬肉雞肉同埋海鮮等等。真係好多選擇㗎!首先前菜我就食咗泡菜豆腐、中華海蜇同埋支豆~全部都幾好食,中華海蜇就有啲偏鹹,撈飯食比較適合之後刺身我哋就食左山葵漬榮螺片,呢個強烈推介呀!螺片好有咬口又甜~刺身仲食咗帶子、三文魚、鰹魚同埋甜蝦,都非常之新鮮~壽司都食咗兩款,柚子火炙帶子壽司,鰻魚壽司🍣同埋柚子和牛壽司,燒一燒左個面好香~A4和牛食咗多款部位,好多款油脂都比較多,個人最喜歡上小排肉,肉質瘦少少,有入口即溶嘅口感~之後仲叫咗廣島蠔、海蝦、牛油帆立貝,海鮮來講就不過不失啦。牛油雜菇同埋日本番薯仔都非常值得推介~最後我仲食咗個三文魚茶漬飯添....呢個放題真係性價比高,服務又貼心,真係非常滿足!飽到拖住個肚走...
燒鬼係屬於比較High end嘅日式放題,雖然價錢貴少少,但食物種類款式有好多,無論前菜、壽司刺身、沙律同埋嘢食等等都一應俱全~

之後仲叫咗廣島蠔、海蝦、牛油帆立貝,海鮮來講就不過不失啦。

牛油雜菇同埋日本番薯仔都非常值得推介~