2021-11-04 30 瀏覽
一起食堂 🍜蟹黃冷烏冬:一聽到個名就覺得好吸引,因為冇睇Menu,直接睇落單紙,完全冇expect過蟹黃嘅份量有咁多,確保到每一啖烏冬都可以有足夠嘅蟹黃,好香口🥰烏冬亦夠晒彈牙煙韌☺️記得一定要落埋蒜醋醬料一齊食,同蟹黃搭配得好夾,食落好清爽,一啲都唔會漏,不經不覺就食晒😆鰻魚茶漬飯:茶漬飯清清地,有落味素,五顏六色咁望落去好靚,配埋啲鰻魚味道啱啱好🙌但鰻魚嘅份量就唔係太多,大概有四至五塊切件嘅鰻魚😙建議大家襯熱食,熱辣辣好味好多🤩貢丸湯:$15有三粒超大彈牙貢丸!真係好抵嗌,飲埋一定勁飽肚鹽酥雞:鹽酥雞又係份量好多,可以好多個人一齊share,炸得好酥脆,最緊要係唔係事先炸定,所以上枱個陣仲係熱辣辣😻府城蝦卷:入面嘅蝦好足料,炸得好香,記得配埋沙律醬,既可以消除油膩感,又可以增添另一個口味😽。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。蟹黃冷烏冬:$88鰻魚茶漬飯:$78貢丸湯:$15鹽酥雞:$38府城蝦卷:$28餐廳:一起食堂Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆地址:觀塘開源道48號威利廣場地下G5號舖
一起食堂 🍜

蟹黃冷烏冬:

鰻魚茶漬飯:

貢丸湯:
$15有三粒超大彈牙貢丸!真係好抵嗌,飲埋一定勁飽肚

鹽酥雞:

府城蝦卷:
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
蟹黃冷烏冬:$88
鰻魚茶漬飯:$78