2021-04-02
之前食過尖沙咀分店,今日行過寶琳發現原來將軍澳都有分店,於是就入黎試下個晚餐~入到去以電子落單,又方便又快捷~安格斯牛扒定食晚餐SET包麵豉湯、沙律、主食同甜品~選擇都幾多。首先麵豉湯同沙律到先,估唔到沙律都會有帆立貝,雖然細細隻,但都有驚喜到~沙律細細但可以為一餐補充纖維、清清地幾好~用電子落單仲可以自己入d特別要求~例如沙律走醬~安格斯牛扒切件上,超級方便~唔駛自己切,熟成度亦唔錯,唔會太生亦唔係太熟變韌~最欣賞佢個醬汁,調得好惹味~送飯一流!三色魚生丼三色魚生丼既魚生超新鮮~每片都大大塊完全唔吝嗇!而且厚度足,所以食落口好有滿足感~醋飯做得黏口,同一啖食塊魚生再加啖飯,真係有番左日本既感覺!最後甜品係細細粒既蕨餅~係我最鍾意既!黃豆粉鋪滿蕨餅表面,一口size食得滿足又冇罪惡感~~正到暈!
安格斯牛扒定食
三色魚生丼