星期六落樓搵野食,見到依間當時應該未正式開鋪的吧,個招鋪仲係遮住咗。店入面係已經full晒,見到門口有兩張枱就即刻坐低咗先。好快另一張枱都有人坐埋,之後再黎既人就要拎飛仔等位了。見佢啲意粉唔算貴,$42仲包埋湯、餐包、熱飲(凍飲+$2,都幾抵。叫咗兩款意粉餐,餐牌寫湯有蘑菇湯同南瓜湯,但佢話無晒南瓜湯,唯有兩個都要蘑菇啦。叫完之後,一直坐坐坐,坐咗好耐都未有湯。等咗十幾分鐘,期間催過一次,之後嚟咗一個湯,又再隔5-10分鐘先嚟第二個湯。  蘑茹湯好香,望落都好靚,不過可惜唔夠熱,唔明點解等咗咁耐唔係應該啱啱煲起出爐咩?咁都可以唔熱....  另外個餐包都有啲失望,好薄、凍、唔脆、唔香,好似無烤過咁。意粉係唔錯的,叫咗一個係卡邦尼,一個係白汁吞拿魚。我食嗰個卡邦尼非常夠汁,熱度足 (我好重視依樣野),啲茹好新鮮、好清新,面既硬度亦剛剛好。老公食既白汁吞拿魚啲吞拿魚亦非常香,都好足料!另外值得一提既係+$2變凍飲係非常抵飲既,老公杯凍奶茶非常大杯,我戒咗飲凍野見到都有少少後悔自己無要凍飲。總括黎講咁既價錢都係非常不錯了。而且啱啱開業,店面只有兩個後生女仔做野,好似有少少手忙腳亂。不過我會再

老公食既白汁吞拿魚啲吞拿魚亦非常香,都好足料!

總括黎講咁既價錢都係非常不錯了。而且啱啱開業,店面只有兩個後生女仔做野,好似有少少手忙腳亂。不過我會再返去試既。
2017-11-18