2018-06-14 33 瀏覽
海老虎拉面有肩肉、木耳、手打丸、直身幼麵、另配上櫻花蝦,成個面都色彩好豐富。而係味道方面,面係非常之幼身,而且非常之滑,而且食六日都會非常爽口啦面亦都會吸收左湯底嘅精華湯底應該係加左呢一個嘅蝦味噌,令個湯更加香,甚至令個味道更加昇華。而且,拉麵即附上辣椒醬亦都唔會太辣,有興趣既拉面既你絕不容錯過。赤虎拉面配料有豚腩肉、紫菜、糖心蛋、荀。湯底呢食落去會辣辣地,即使可能唔食辣嘅你都不妨試一試因為真係唔會好辣,而且湯底亦都帶點豬骨味。而且呢佢個湯底再配埋呢一個面呢食落其實都幾開胃再加上其實配埋兩個配菜,包你一定會食到飽,呢個湯嘅豚腩肉亦都非常之厚身,而且肉汁鮮嫩,咬落去淡淡都係肉又唔會太硬,軟熟度岩岩好。唐揚雞堂楊炸雞唔單止食落去非常之爽脆,而且皮脆肉滑,加上每件都大大件炸既時候會有多肉汁,而且炸到金黃色,超靚,為我這一餐增添了不才色彩。煎餃子煎餃子呢間主張係由自己嚟到去包餃,唔單止包得好有心機而且外皮煎到啱啱好會有啲爽脆甚至乎會煎到金黃色,而且裏面嘅餡料亦都非常之好食係一d豬肉餡,再配埋果兩個拉麵,簡直係攞滿分💯。

海老虎拉面

赤虎拉面