2023-04-01
《 調景嶺火鍋新店開張五重優惠 》୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧今次去左調景嶺探左一個好耐冇見嘅朋友,於是乎就一齊去左都會駅搵嘢食。好一段時間都冇嚟過都會駅,發現開咗好多新嘅餐廳。見到有一間新開張嘅日本火鍋店《牛摩》,餐廳用咗好多牛魔公仔做裝飾,感覺環境好舒適,即刻排隊入去試下。牛摩晚市90分鐘放題,每人一鍋可以有六種唔同嘅湯底選擇,另外可以再升級三款精選湯底,長野蘋果湯,博多美人骨膠原啫喱雞白湯,麻辣雞血湯,我就揀咗骨膠原雞白湯,勁Q有個牛摩個樣印係上面,今次去到依間新店環境好新,有唔同嘅燈籠同埋漫畫喺出邊,顏色配搭好新穎繽紛。見到佢有個新嘅套餐係日本佐賀霜降黑毛和牛,晚市時段$509,九點之後就特價$439!難得嚟到,當然要食返餐好嘅。呢個套餐真係好豐富,多達30款食物。肉類方面首選日本佐賀霜降黑毛和牛、極品美國牛小排、SRF美國和牛、美國極上黑豚肉。其中黑毛和牛嘅大理石油花好靚,於是乎我都叫咗幾盤食過唔停。海鮮方面就可以試下廣島蠔、加拿大翡翠螺、扇貝、海蝦、青口、帆立貝。之後就到咗自助區嘅環節,蔬菜方面有白菜,羽衣甘藍,油麥菜同埋生菜,其他配料仲有蒟蒻粒,土豆
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧
之後就到咗自助區嘅環節,蔬菜方面有白菜,羽衣甘藍,油麥菜同埋生菜,其他配料仲有蒟蒻粒,土豆,烏冬,芽菜,蕃茄,豆卜,木耳,各種丸類,例如有皮蛋紅姜貢丸,芝士牛肉丸、蘑菇芝心堡,黃金花枝棗。大約30幾款配料可以喺出邊自己攞!
壽司亦都有四五款壽司,仲有中華沙律可以自由配搭。
飲品真有好多款唔同嘅罐裝茶和汽水,仲有咖啡機同埋果汁機。
最後甜品一定要食埋個軟雪糕先好走。
依家慶祝調景嶺新分店開幕,有多種優惠,回饋顧客。
第1賞!新會員即送頂級熊本和牛
由2023年3月22日至4月7日,新入會並於同日惠顧正價90分鐘美國IBP牛板腱或以上放題之會員,即可獲贈一份日本頂級熊本和牛,並再享$1200迎新優惠!
第2賞!100%中獎幸運輪大抽獎
由2023年4月8日至5月7日,凡惠顧牛摩調景嶺分店,入座前即可免費參與幸運輪大抽獎一次。有機會獲贈現金禮券同埋免費放題一次。
第3賞!放題肉類免費Level UP
由2023年3月25日至4月7日,新入會並同日惠顧晚市正價90分鐘放題之會員,即可享放題肉類免費升級優惠。
第4賞!會員尊享兒童任食計劃
由2023年4月8日開始,星聚會員惠顧正價90分鐘火鍋放題,即可攜一位身高不足120cm兒童*免費任食。
第5賞!「你的名字」優惠載譽歸來
由2023年3月22日至4月7日,逢星期一至四晚上8時後入座,身分證上英文名字含有與牛摩首字母相同的「W」或「M」之顧客,即可享有8折優惠及無限時任食!*