確罐蝦,我地係食野唔抹嘴嘅拉拉屎戰隊。今日戰士們唔齊人,人少少又眼訓,所以就決定去試下川菜,辣一辣佢。屎DUM(黑)戰士:我食酸辣肉絲土豆絲,好味。成碟又夠鑊氣,又香。而且份量夠食,唔會太少,我俾7/10分。屎女人(黃)戰士:難哂大譜!我要個酸菜魚飯,飯市時都等足半個先得食。個湯淡而無味,無薯粉,唔算好熱,酸菜得幾片酸菜頭。最慘係無得揀咩魚,唔知佢係用咩魚,我食落去少少腥,又鞋烚烚,重點係多細骨。每一片魚肉近皮嘅位置好多唔同方位嘅細骨。港女我唔係幾識食魚架嘛!又趕住返OFFICE做SLAVE,結果等得碟野黎,又要走,我成碟都無咩點食到。最搞笑係後面果枱話佢地等酸菜魚等咗45mins。所以,我只能俾4/10分,實在等得太耐。屎花(藍)戰士:我個魚香茄子飯,味道都OK。唔算好油膩,份量適中,夠食。而且個器皿有特色。可惜嘅係,D 餸唔夠鑊氣,上台時整碟野唔算好熱,只係微微暖。6.5/10分。拉拉屎戰隊CONCLUSION:舖頭好明顯人手不足,得2個樓面2個廚師,但食飯時段有大量學生。如果太趕時間,就唔好食D 間。同埋,剩係試下炒野好啦,招牌酸菜魚真係要諗過!
確罐蝦,我地係食野唔抹嘴嘅拉拉屎戰隊。

酸辣肉絲土豆絲

酸菜魚餐