餐廳: 星君冰廳
資訊:

2022-03-27 421 瀏覽
6點無堂食🙄唯有食個下午茶🤪睇完炸髀關注組,有人題過依間..所以走黎試試看一睇餐牌,嚇親我😋🙋🏻‍♀️$38炸髀可以配西多士(好肥肥、但好正🤪)炸髀唔會炸得過左火、咬落仲勁多汁、勁熱辣辣😍以為呢個價錢西多士得少少,點知一上枱有三件、重點係件件都有個牛油配搭!!平時喺出邊食,都係得一舊牛油🧈⋯⋯西多士入邊有少少花生醬 完全唔係Hea做😍依個價錢低讚😌🙋🏻‍♀️$35沙嗲牛肉飽配薯條🍟睇食評沙嗲牛肉已經讚、今日下午茶就試下配包、包除左濃左d,唔夠靚仔、笑死我😂牛肉唔鞋身、沙嗲配搭好好食😍薯條唔講 都係甘..粗薯I like ❤️(仲有好多選擇可以任配,我就揀咗呢幾樣黎配搭)
6點無堂食🙄唯有食個下午茶🤪
睇完炸髀關注組,有人題過依間..所以走黎試試看
一睇餐牌,嚇親我😋
🙋🏻‍♀️$38炸髀可以配西多士(好肥肥、但好正🤪)
炸髀唔會炸得過左火、咬落仲勁多汁、勁熱辣辣😍
西多士入邊有少少花生醬 完全唔係Hea做😍
依個價錢低讚😌
🙋🏻‍♀️$35沙嗲牛肉飽配薯條🍟
牛肉唔鞋身、沙嗲配搭好好食😍
薯條唔講 都係甘..粗薯I like ❤️

(仲有好多選擇可以任配,我就揀咗呢幾樣黎配搭)