2022-08-09
如常去元朗搵朋友,見到food court 有間自家特製新派菜式漢堡,未試過咁特別同朋友坐低試吓✨酥皮龍蝦burga先來個酥皮龍蝦漢堡特製嘅龍蝦漢堡即叫即做需要20分鐘製作,漢堡包轉咗做酥皮層次香脆配龍蝦餅食落去煙靭厚實好香龍蝦嘅味連埋咬一口感覺好脆,特製嘅醬汁果然係好夾✨軟殼蟹burga索到蟹殼香味撲鼻,一口氣食到脆脆嘅外層裏面嘅蟹肉肉質豐富,配上芥末醬帶少少辛辣嘅味,再配生菜中和返油膩感✨南乳雞塊大大件嘅雞塊裏面都份量好充足咬一口雖然外邊脆口大裏面微微嘅南乳回香嘅味道✨炸蕃薯條🍟成日都唔係薯條不如改咗做番薯條,橙色嘅番薯外面卜卜脆口煙裏邊嘅番薯啱啱好軟綿口感,外脆內軟✨😍值得推介✨套餐只需要+$22升級有薯條同埋汽水 /+$35 薯條🍟雞塊或雞鎚🍗同汽水🥤套餐仲要多項選擇,價錢一啲都唔貴👍🏻👍🏻👍🏻
✨酥皮龍蝦burga
先來個酥皮龍蝦漢堡
✨軟殼蟹burga
✨南乳雞塊
✨炸蕃薯條🍟
套餐仲要多項選擇,價錢一啲都唔貴👍🏻👍🏻👍🏻