1K
2023-04-05 31 瀏覽
尖沙嘴超正宗牛肉石燒,第一次試牛匠石燒,真係滿滿的快樂。首先想讚下呢度D侍應,服務態度好,香港食肆其實服務態度佔好重要元素,食野真係開心好多啊。開始點野食啦,牛肉主要點了鹿兒島A4和牛肩肉,牛舌combo,望落去和牛的油脂分布真係好靚,擺位又靚,對於食客來講,食物擺得靚都係一種享受。開始燒,侍應也會過來幫手燒下,有服務。和牛燒起來真的超級香,再加生菜蒜片包住食,好味到不得了。套餐還有湯烏冬或溫泉蛋味素飯,我們都點了,吃牛肉就不會膩。另外小食點了唐揚墨魚嘴,明太子脆豆腐,墨魚嘴大大粒,好好食喔。口渴野飲真係超足料,牛匠彩虹水果茶必點啊,超多生果,食完肉要食返水果中和下架,另外桂花果釀四季春奶蓋,超濃郁奶蓋我超喜歡喔,大家喜歡吃石燒牛肉的真的不要錯過這家好餐廳喔。
尖沙嘴超正宗牛肉石燒,第一次試牛匠石燒,真係滿滿的快樂。
2023-03-26
5 分鐘 (堂食)