2018-05-01 18 瀏覽
旺角兆萬中心有新放題食,咁我終於抽到時間去食啦。呢間新放題裝修都幾有日式感覺,而且都幾多人黎食,不過好彩我地有book位,唔係就要等位啦。一去到就見到好多點款點菜單,色彩繽紛的,光是看到點菜單都讓我們賞心悅目。中西泰日韓都有,非常多元化!我們叫了例牌的魚生,非常新鮮,可能係新店的關係,我地都角得佢地係有用心做ge,值得加分!男朋友去食放題,次次都要叫牛尾,平時個d都一般,無諗過會咁好食呀今次。炸芝士年糕同炸牛奶真係好好食,我地直頭要加單tim我好中意佢地傢小sushi,因為好得意,可以一口食哂,我最中意咁,如果可以日日妮食就好啦!cute & delicious 我最喜歡的甜點就是movenpick ice cream, 我同男朋友都愛雲尼拿flavor.最後,我地兩個飽到要行一行先番屋企,因為太full la.我真係好多謝男朋友又帶我去食好西!yummy yummy...thanks for reading!!

炸芝士年糕同炸牛奶真係好好食,我地直頭要加單tim

最後,我地兩個飽到要行一行先番屋企,因為太full la.
thanks for reading!!