2021-05-26 28 瀏覽
突然心血來潮好想食酸菜魚同川菜🌶所以就揀咗呢間由知名大廚Ricky Cheung打造既 祥仔辣辣 新式川菜餐廳試下Lunch Time時間全場爆滿,真係人氣十足👍🏻招牌祥仔酸菜魚可以選擇辣度,叫左小辣🌶 呢度既酸菜魚用上鱸魚片🐟來炮製,魚肉好滑嫩又冇骨,真係啖啖肉😍 個湯底酸辣度岩岩好,酸菜魚內仲有好多不同配料,有好新鮮萵筍、勁爽脆既蓮藕片同埋好入味芽菜🤤三樣配菜都好鐘意😬 同埋真係好大碟,堅係份量十足!抵食!午市Lunch Set其實都好多選擇,有辣同唔辣既Set迎合到唔同嘅食客. 我地就分別叫左水煮牛肉米線🍜同農家小炒肉石鍋飯🍚水煮牛肉米線🍜午市套餐配四款特色小食水煮牛肉米線睇落好似好辣,好彩食落無想像中咁辣😬帶點麻既感覺!四款特色小食,每一款都非常惹味😍麻辣豬耳同香辣木耳好爽口好食👍🏻 口水雞入味肉質嫩滑👍🏻 麻辣粉皮好滑溜辣度適中. 農家小炒肉石鍋飯🍚估唔到呢個農家小炒肉又幾惹味,用上尖椒、京蔥、辣椒同肉片去烹調,食落嘅味道有少少似回鍋肉咁但又冇回鍋肉咁油膩,有少少辣送飯食一流😍 配既石鍋飯仲要係蛋炒飯底,好香口😁下次過黎決定試下佢地水煮魚先
突然心血來潮好想食酸菜魚同川菜🌶
Lunch Time時間全場爆滿,真係人氣十足👍🏻

招牌祥仔酸菜魚

我地就分別叫左水煮牛肉米線🍜同農家小炒肉石鍋飯🍚