2022-02-15 55 瀏覽
新都城有間新開嘅燒肉放題,居然有新幹線列車運送食材,好得意,小朋友玩得好開心😍每次點嘢食都話要點少啲,咁就可以出現多幾次🤣因為小朋友唔食得多,我哋叫咗course b,包基本嘅牛豬雞,貪得意每樣試吓,最緊要係有得任食雪條,小朋友嘅至愛。首先會出一份有齊三種肉嘅拼盤俾我哋試吓邊隻好味。b餐嘅牛肉試咗幾款,都偏瘦,怕肥或者鍾意瘦啲嘅朋友就啱晒,牛味都幾重,不過需要牙力,小朋友就比較啱食豬同雞,雞都幾滑,豬嘅款式都幾多。小朋友話最好味係一塊望落去好肥嘅肉,食咗兩大塊🤣除咗肉,我反而好欣賞呢度嘅小食同配菜好多選擇,尤其係南瓜可樂餅同吉列蝦,都好好味,仲有韓國泡菜,連小朋友都話好味😋b餐海鮮選擇得2款,不過蝦都好彈牙,唔錯。最後梗係甜品時間,雪條係日本樂天嘅雪條,細細條,可以試多幾款口味,荔枝同原味北海道牛奶都係我嘅最愛,正😍值得一贊係呢度嘅嘢飲款式好多,仲有好多自家製鮮果茶,大人細路都啱飲。