2023-10-14
🍲台瘋至愛·吃到飽放題🍲-講到台式放題 呢間係我嘅新歡 由地道台吃小食 火鍋配料去到甜品 極度貼近台灣風格-🍴兩小時牛御品火鍋放題🍴-🦀雪蟹每檯贈送一客雪蟹 作為矜貴前菜 蟹腳大大隻 蟹肉勁鮮甜😍-🍲雲林黑蒜雞湯鍋切雞件加喺雞湯裏邊滾熱 味道鮮甜 黑蒜🧄可以護肝 又可以抗氧化-🍢台式小食大哂冷要特別點讚炸物小食 因為呢度連好少加入做放題嘅食物都有:皮蛋豆腐/炸地瓜丸/甜不辣/宜蘭蔥餡餅/蘭陽糕渣/麻辣鴨血/台式肉燥/滷水腸/鹽酥雞 食得非常盡興-🥤台風飲品逐樣揀台式泡茶口味多籮籮 少糖無糖 應有盡有 亦可以用優惠價錢 追加珍珠奶茶-🐂🐷🐑肉類選項無限添加極黑和牛/牛小排/封門柳/一口牛/肩胛肉 直頭係牛魔王嘅佳音😘-🍧台式甜品吧甜品吧成晚不停有人幫襯😅 配料超吸引 綠茶愛玉/仙草凍/三色芋圓/薏仁/椰果/紫米 要食多幾轉 先至不枉此行-📍牛品台式火鍋尖沙咀樂道32-34號1樓
🍴兩小時牛御品火鍋放題🍴
🦀雪蟹