2017-02-16 305 瀏覽
薯仔沙律佢個薯仔沙律整得唔錯,好有日本食到嘅薯仔沙律嘅感覺。黑豚生姜燒 少少甜嘅洋蔥,加上煮啱啱好嘅豚肉,師父煮得唔錯。煮牛腸牛腸炆得好淋一啲都唔韌,,佢啲蘿蔔炆得好入味,又香又甜又淋。甜粟米天婦羅,蟹腳天婦羅我最鍾意嘅粟米天婦羅,佢好有心機將粟米一片一片咁砌出嚟,再攞去製天婦羅,加上啲粟米好甜。蟹腳天婦羅都用料十足,佢用嘅炸粉唔會太厚,可以隔住炸粉見到材料 算唔錯。刺身船刺身方面都算多選擇,用料都好新鮮,啲大蝦帶子都非常大隻,刺身都大大件。燒物雞翼,牛脷,羊架,烤菠蘿,海蝦 ,每一種燒物都燒到啱啱好唔會過火,師傅手勢一流。除咗平時放題食到嘅嘢食外,今次還有蒸鍋,有幾種蒸海鮮。海鮮上枱時還會動,非常新鮮。鮑魚,扇貝,大蜆,龍脷柳,嘩正到爆!呢個價錢還有海鮮食,好抵呀!飲品甜品選擇都好多。
薯仔沙律
佢個薯仔沙律整得唔錯,好有日本食到嘅薯仔沙律嘅感覺。
黑豚生姜燒
少少甜嘅洋蔥,加上煮啱啱好嘅豚肉,師父煮得唔錯。
煮牛腸
甜粟米天婦羅,蟹腳天婦羅
刺身
燒物
飲品甜品選擇都好多。