家人話政府派錢要請一家人食放題、有人食過好食,咁一定不會仲伏先🤓我們人多分兩張六人卡位,枱面空間食放題來講枱面都幾迫下、但已比兩人位果啲好了,所以著重空間的話可能不適合了~👱🏻‍♀️🥩🫕🍱食物方面:刺身類:身鮮不錯以放題來講,大蝦刺身新鮮度算比好多平貨餐廳新鮮壽司🍣:正常size 無整細比你 唔想食咁多飯咁飽、又唔想叫左唔食既話壽司就唔叫咁多啦,但味道好味的 係即刻手握壽司熱食類🍜🥘:款式好多 好大部分都好味~個碗仔翅都幾大碗 當然唔會係真魚翅!😂 味道都可以試吓最好嗌一碗兩三個人試吓味道就算 鐘意再叫 留肚食其他! ~特別鍾意食嗰個海鮮粥 幾有蝦蟹味 碗裡也有蝦蟹、味道挺好、老人和小孩的好選擇🤓~佢有三款牛都好好味~壽喜燒入邊啲料都好食👍🏻牛肉好好 無煮到熟曬先攞出來 出到來湯熱 牛很鮮嫩!~炸物好食 都很鮮炸爽脆 不會上到枱油油淋淋選擇也很多款 炸蠔雖然蠔很細隻 但也是熱乎乎新鮮炸出來 味道和口感都挺不錯👍🏻~很多款飲品任飲 冷熱都多選擇 叫了凍水果茶好飲👍🏻 看到很多種類 (其他放題餐廳最多是不出名的紙包和罐裝飲品)但話間好多款即沖特色飲品 👍🏻👍🏻~酒飲飲红酒🍷、清酒🍶梅酒等等

👱🏻‍♀️🥩🫕🍱食物方面:

熱食類🍜🥘:款式好多 好大部分都好味
~佢有三款牛都好好味
~炸物好食 都很鮮炸爽脆 不會上到枱油油淋淋
~酒飲飲红酒🍷、清酒🍶梅酒等等
~雞泡魚乾、鱈魚乾幾好食 送下酒 正👍🏻
~雪糕都是最受歡迎果兩個牌子選擇幾個味
~菜類都是多人食既款
~仲有羊架 但會切到好細件 心唔係圖片咁
好多款小食、每樣小小份量、很個適~

難得服務態度挺好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
有求必應 不會因為任食而態度差、 禮貌好感覺良好,更不會叫了好久要不停摧才有野食到,尾聲時我們叫食物不要再來已夠 只要紅酒和雪糕 很快就拿來幾杯更大杯紅酒給你慢慢飲 不會因近尾聲而不理會你~