2021-09-23
90s👦🐥情侶吃貨|😚飲食著數|🇭🇰hkfoodie🍽️(👦)自稱三星米芝蓮食評家(🐥)自稱拉麵沾麵專家👉 主打不專業食評🍽️👉 快閃飲食著數🤑____________👉 不專業食評🍽️.【凱撒沙律配溫泉蛋 +香草雞胸】 HK$138 +HK$39【忌廉煮藍青口】 HK$198【油封鴨脾配紅酒橙汁】HK$258【慢煮黑毛豬鞍扒配意大利黑醋汁及牛肝菌醬 / 2pcs】 HK$358.(👦) 餐廳位於旺角,定位走西餐酒吧路線👍👍 高樓層景觀開揚,可以望到大大小小樓景,加上車來車往燈光😄😄 🧒會話望慣海景可以不妨望下樓景😂😂 .👦覺得整體幾道菜式都唔錯,一分錢一分貨,份量適中,價錢就唔算太平🙈🙈 但配以呢個景觀環境,一試無妨,CP值Ok!👍👍 👦最中意既係慢煮黑毛豬鞍扒🥰🥰 👦覺得慢煮出黎效果都尚算明顯✨ 切開塊豬扒睇,重略帶點粉紅,口感嫩滑帶豬扒肉香😋😋 整體份量都唔少,🧒認同呢個確實係餐廳的推薦菜式😚😚 可以一試😍😍.👦覺得除左環境,餐廳另外一個加分位就係服務☺️☺️ 每道菜都會為我地換碟,跟得好足😄 亦不時為我地加水,整體用餐廳體驗都好好,如果有節日慶祝,呢度確實幾合適👍👍.👦總分評價:⭐⭐⭐(
(👦)自稱三星米芝蓮食評家
(🐥)自稱拉麵沾麵專家
👉 主打不專業食評🍽️
👉 快閃飲食著數🤑
____________
👉 不專業食評🍽️
【忌廉煮藍青口】 HK$198
【油封鴨脾配紅酒橙汁】HK$258
👦總分評價:⭐⭐⭐(3/5)
--- 食物:⭐⭐⭐(3/5)
--- 性價比:⭐⭐⭐(3/5)
--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 環境:⭐⭐⭐⭐(4/5)
____________