2008-02-18 1 瀏覽
二月十八日(星期一)因為尋日我地兩公婆都跑完馬拉松所以今日請左假休息!本身諗住去呢排好hit既萬豚屋!但係由星期六打到星期日都打唔到去book檯!原來醒目既老公大人話我知!我打親去既timing出錯!一係落場一係休息!點都估唔到佢星期日會休息架ma!!><下次等老婆仔打去再book先好去啦!咁我地就去左金寶喇!呢排都幾人氣!而老公之前都食過!覺得唔錯!...去到唔多人!我地都叫左呢度既招牌菜"海南雞飯",海南雞有d血既,應該係急凍雞,同埋冇mud雞味!..同上次既好閎差得遠!而油飯都唔係咁香,一般ja!同埋叫左個大蝦雞絲凍檬,個凍檬好食!唔錯架都!d魚露都幾醒胃架!春卷,老公話有驚喜WOR!都幾好食!好多種唔同既材料加埋~幾special個味道!生菜,冇咩特別!呢間既海南雞飯真係一般,如果要3食好味道既,suggest大家去好時!又抵又正!
二月十八日(星期一)

因為尋日我地兩公婆都跑完馬拉松所以今日請左假休息!

生菜,冇咩特別!