2021-08-20
末去過新加玻,但入到去都覺得似去左外國街褢或大排檔咁。呢間係社企,入到去見到係弱能人士服務,所以大家唔好介意佢地說話或語氣。甚至欣賞一下佢地努力工作。選抽不多,因為太多嘢想食,眼闊肚窄下,只敢叫一個主食加個沙律。呢個Rojak叫左細,但都唔少,有生果好似菠蘿,蕃石榴,有油炸鬼,加佢地獨特嘅醬料,仲可要要求多花生,好味,濃味得黎唔會覺得食濟,因為生果多,加花生香口,油炸鬼脆,完全唔林身。而炒貴刁應該係最basic睇到個水準,所以叫左黎試(其實試海南雞飯都得,不過食唔到咁),係幾夠火喉,有臘腸又係my favour,辣醬可選擇份翼或者另上,不過原來唔係好辣嫁咋。唯一失色,居然係個恐龍美祿,我叫無冰,都唔夠味,就係味道一D都唔濃,普通美祿都濃味過佢添,失望。但整體成餐都好餐都係值得再試,加上社企,我一定會再幫襯嘅。
但整體成餐都好餐都係值得再試,加上社企,我一定會再幫襯嘅。