2018-07-21 125 瀏覽
星期五响mk做完嘢,等老公收工一齊食飯,點知他突然要OT ,我唯有行住街等。一路行一路等,愈等愈耐,等到九點已經好肚餓,結果就諗到食宵夜放題天氣悶悶,食日本嘢就最fresh !Yeah行到一身汗,見到呢個冰櫃,相當感動諗得出嘅飲品,呢間放題都幾乎有晒!突然覺得呢類食店競爭真係大,飲品少啲款式都唔掂而呢間簡直係超班,連清酒梅酒任飲!!酒鬼夫妻表示好開心!刺生鲜,種類算多,而且唔係行嘢,要知道帶子唔係間間都有!通常自助嘅前菜我好少食,但有我最愛雞翼少少都要試下!鰻鱼我平時又係少食,但見到呢個手掌咁長嘅鰻鱼又係唔試唔得,幾好味!我最愛呢個!!!!!!!!焗嘢又rich 又夠熱,正!!!!天婦羅皮薄,送酒一流!!值得一提係呢度用wasabi 好夠辣,我老公係wasabi 愛好者,佢都話宵夜唔好食咁多round 壽司刺食,費事太飽,但有👆牛肉鍋又點可以唔食埋?!尾聲嚟條雪條完满!!!

天氣悶悶,食日本嘢就最fresh !Yeah

行到一身汗,見到呢個冰櫃,相當感動

諗得出嘅飲品,呢間放題都幾乎有晒!
突然覺得呢類食店競爭真係大,飲品少啲款式都唔掂

而呢間簡直係超班,連清酒梅酒任飲!!酒鬼夫妻表示好開心!

刺生鲜,種類算多,而且唔係行嘢,要知道帶子唔係間間都有!

通常自助嘅前菜我好少食,但有我最愛雞翼
少少都要試下!

我最愛呢個!!!!!!!!

焗嘢又rich 又夠熱,正!!!!

天婦羅皮薄,送酒一流!!

尾聲嚟條雪條
完满!!!