純粹經過,被粉紅色嘅外牆同Melody嘅卡通吸引住,身為朝聖達人,梗係要入去一試究竟。👌🏼my melody 特製沾麵擺得非常整齊既一碗麵,有青瓜絲、蟹柳絲、粟米粒、一舊豬軟骨,但欣賞凍食既麵條爽口彈牙,不失嚼勁。點左胡麻醬誰不知食落去只係似一般既冷面,並無湯汁,比較建議把胡麻醬直接撈勻更勝於逐條逐條沾起。👌🏼激辛味噌拉麵(中辣)湯頭橙紅色,入口時鹹香感會比辛辣感來得更明顯,湯汁較稀身,略覺湯品若能加熱溫度才端上台,相信會更美味,反而溏心蛋做得有驚喜,炙燒既半肥瘦叉燒肉質食落可以,額外加配咗四塊紫菜,放入湯袋更見惹味。👍🏻富山雞翼一客5隻,外皮塗上左甜甜既醬油香,帶點肉汁,不過咸味略覺得可以加重,這會更加香口。👍🏻肉汁滿滿餃子餃子同個名完全吻合,的確係肉汁滿滿,點上另配嘅醋汁,添上少少酸度。👌🏼凍鮮泡綠茶包裝非常吸引,不過容量偏細,飲落去甜度較多,但保留到小小茶既味道。👍🏻👍🏻餐廳近日換上粉紅色嘅Melody裝橫的確別具特色。優惠情報而家仲可以用$138優惠價換一個Melody拉麵碗。

👌🏼my melody 特製沾麵

👌🏼激辛味噌拉麵(中辣)

👍🏻富山雞翼

👍🏻肉汁滿滿餃子

👌🏼凍鮮泡綠茶

👍🏻👍🏻餐廳近日換上粉紅色嘅Melody裝橫的確別具特色。

優惠情報
而家仲可以用$138優惠價換一個Melody拉麵碗。