每逢節慶正日都非常多人, 限時限刻, 訂左位都可能要等於是今次決定提早慶祝爸爸節, 咁o岩爸爸仲係6月20號正日生日添~一家四口去到lee度試一試$148一位任飲任食2個鐘overall價錢合理, 因為佢可以任飲百事系列汽水同埋1種啤酒我地2個鐘total KO左7罐汽水2支大啤酒講番食物啦~不過真全要先先提一提個爐, 完全好得啊~~~ 唔會燶底而且仲唔洗好似韓式咁加油...COOL!!! 不過一入庭個staff已經提醒我地千奇唔好加任何油/豉油/調味直至落舍爐, 如果唔係會壞~~~但真係超讚!!!食物篇: 蝦、風鱔片、蟹柳、魷魚、多春魚、獅子狗、扇貝牛柳粒、羊架、牛仔骨、鴨胸、金沙骨、牛肉金菇、茄子、雞脾菇以上最好味我覺得係魷魚、多春魚、茄子、牛肉、羊架、扇貝、風鱔片, 因為最夾bbq式煮法!!! 其實佢o既種類唔算話好多, 不過多數大眾化食物都有, 而且百幾蚊大家都expect到會有d咩食物嫁啦~ 有時係氣氛、環境同伴侶搭救啦~~~ 哈哈, 不過佢每人會送一份刺身, 每4個人送一板海膽, lee度要加分啊~ 雖然送o既刺身份量唔算好多, 不過聊勝於無, 而且味道都幾新鮮, 特別係d
每逢節慶正日都非常多人, 限時限刻, 訂左位都可能要等

一家四口去到lee度試一試
$148一位任飲任食2個鐘
我地2個鐘total KO左7罐汽水2支大啤酒

講番食物啦~
但真係超讚!!!

食物篇:
蝦、風鱔片、蟹柳、魷魚、多春魚、獅子狗、扇貝

牛柳粒、羊架、牛仔骨、鴨胸、金沙骨、牛肉

金菇、茄子、雞脾菇

其實佢o既種類唔算話好多, 不過多數大眾化食物都有, 而且百幾蚊大家都expect到會有d咩食物嫁啦~ 有時係氣氛、環境同伴侶搭救啦~~~ 哈哈, 不過佢每人會送一份刺身, 每4個人送一板海膽, lee度要加分啊~ 雖然送o既刺身份量唔算好多, 不過聊勝於無, 而且味道都幾新鮮, 特別係d海膽, 喜出望外啊~~~!!!

環境都舒適, 因為坐sofa位, 而且仲有電視o向周邊, 不過係大油煙d, 食到咁上下去一去toilet話冷河會覺得舒服d!!!

服務就好一般, 特別係某一個staff, 可能太忙啦~ 個個密密手咁做, 但都可以接受, 不過先前提o既staff會令人唔想搵佢而轉移搵其他staff幫手, 因為佢黑面黑得好勁哩!!!
特別o既"爐"
每人一份o既刺身&一板海膽!!!
大堆頭食物
再o黎大堆頭製作!!!
製作中... ...
2010-06-15
特別o既"爐"
每人一份o既刺身&一板海膽!!!
大堆頭食物
再o黎大堆頭製作!!!
製作中... ...