2022-05-15
呢間餐廳,之前食開都係銅鑼灣食,喺觀塘返工嘅我,難得餐廳開喺觀塘,梗係要去食下啦望落去觀塘嘅裝修,比起銅鑼灣坐得舒服得多,呢度安排咗至少四個卡位…好彩今日早嚟,大約晚上6:00左右,餐廳可以安排到卡位。裝修風格都比較特別卡位望落去既舒適又浪漫。餐牌唔多講啦,大約講吓啦,主要都係食炸雞,餐廳最特色嘅係炸雞可以選擇無骨雞還是有骨。睇吓大家想食炸嘅雞定係還是配芝士雞,有鹹嘅、甜嘅、辣嘅。另外仲有個好特別嘅炸雞套餐,就係連埋窩夫,不過今次就冇食啦。餐牌上面仲有炸薯條添,上次食過份量實在太多,今次就唔試喇,試下食其他驚唔夠飽嘅朋友,仲有煎餅、湯、粉絲等等Pizza嘅選擇都有好多今次叫咗個鹹蛋黃炸雞,炸雞份量一如既往咁多,勝在個鹹蛋黃揸得好鬆脆,而且好香口淡淡黃金蛋黃味😍呢個芝士蛋卷不得了,上面配有蜜糖芥茉醬、沙律醬、茄汁,仲有蟹子添,望落都已經好吸引最驚喜係一切開嘅芝士係會湧出嚟㗎,多到仲可以拉絲添啊,淡淡都唔怕唔夠芝士食,由頭到尾每一啖唔夠芝士,真係讚。
睇吓大家想食炸嘅雞定係還是配芝士雞,有鹹嘅、甜嘅、辣嘅。
驚唔夠飽嘅朋友,仲有煎餅、湯、粉絲等等
Pizza嘅選擇都有好多