2014-07-27
本人係極好放題,差唔多一星期食一次放題,星期六晚,同朋友行完街,突然心癮起,就到左附近新開張既大瀛喜食,上左商場大概重要行一段路先到達,有少少唔方便,不過好彩指示充足,搵路好easy一入到去,成個場好大,光線調暗左,比人感覺好舒服,唯一美中不足係啲枱較細,放既食物唔多,所以各位巴打絲打要醒醒定定,一次過落勁多野食實冇位放的。而我呢個放題達人當然識做,一開始order刺身,好足料,好新鮮,而且種類都好多,一次過落左好多,佢都會比足哂,抵讚!之後壽司卷物果啲都ok..幾特別就唔多講,熟食方面就大把選擇,例如魷魚酥,卡幫尼年糕個煮法好特別,好好味牛柳粒好爽口,我同朋友都encore 牛乳海鮮鍋 個湯底好濃郁,料亦都好多,有青口,魷魚等等。蜜汁雞翼,好入味,朋友大讚!炸口既一口芝士好特別,成粒真係cheese咁,不過食得多一定好熱氣。。。最後甜品,選擇勁多,真係成張紙咁任你揀,我地點左奶凍同焦糖敦蛋,好味,其實重有其他都好想再叫,可惜太飽啦。呢間真係唔錯既選擇,服務又幾好下次會再幫襯!
牛柳粒好爽口,我同朋友都encore
牛乳海鮮鍋 個湯底好濃郁,料亦都好多,有青口,魷魚等等。
蜜汁雞翼,好入味,朋友大讚!
呢間真係唔錯既選擇,服務又幾好
下次會再幫襯!