呢排天氣開始熱返,喺旺角行開街嘅時候,咁啱見到一間主打沙冰嘅專門店。又見到有唔少人喺度排隊,就入去試吓。本身就係鍾意飲咖啡,所以就叫咗個咖啡王子香濃雪奶,有香濃嘅咖啡味,旁邊仲有一啲堅果,有啲咬口。上面配上一球雲呢拿雪糕,中間仲有一層紅豆蓉,食落都幾夾。如果鍾意食甜啲嘅朋友,就可以加煉奶,不過我中意咖啡濃味d,就冇加了。本身諗住叫個雪奶,但係見到隔離枱食芒果吐司覺得好好食,就忍唔住嗌埋。大大嚿芒果雪糕配上豐富嘅芒果肉,而且吐司非常大件,食下午茶啱晒😋😋😋女仔食咁多冰又好似唔係咁好,唯有叫杯生薑茶去中和一下,暖下個胃。另外仲叫咗杯韓式綠茶,綠茶味都幾香,配埋忌廉,令到成杯嘢飲更加Rich。😜😜😜😜