5天前
有次同friend食完dinner,經過呢間甜品舖🍧,見到門口勁多人排隊,就決定試試佢,食咗兩個雪冰❄️,會話係超有驚喜呀!😍雙重開心果小山園焙茶雪奶🍵🥜Pistachio and Hojicha sulbing 呢個雪冰真係勁特別,開心果嘅香濃同小山園焙茶嘅細膩苦香完美結合,入口即化,好有層次感😍雪奶嘅滑順奶香加埋軟綿綿嘅雪冰,食落去唔會太甜,仲有淡淡嘅茶味,夠曬清新🌱食落去仲有驚喜嘅果仁感覺,好適合茶控同堅果迷呀!🤫🤭韓式特級香滑醉人草莓雪奶🍓🍰Strawberry cheesecake Sherbet 呢個草莓雪奶完全係少女心爆發,一入口就係香濃嘅草莓味,帶出微微酸甜,好fresh💓加上濃郁芝士蛋糕嘅味道,好似喺食草莓芝士蛋糕咁滑順香濃,雪冰質感都好輕盈細膩❄️配合果香同滑奶嘅完美,甜而不膩,令人一啖接一啖停唔低🥹呢杯絕對係夏日消暑嘅必試之選,食完心情即刻好晒!大家經過旺角,想食吓甜,不妨黎呢間try try佢啦😙我都好期待二訪!🥰
雙重開心果小山園焙茶雪奶🍵🥜
Pistachio and Hojicha sulbing